mandag 17. januar 2011

EplA stePPeR oPP!Vi er medlem av og har ett lite salgsutvalg på norske Epla. I forbindelse med Stine Sofie auksjonen vår har Epla kollega STRAND redesign steppet opp og bidratt med en uber kuuuul Ku t-skjorte til auksjonen. STRAND er en flott bedrift og en av de mestselgende butikkene på Epla. De fleste butikkene på denne nettsiden driver smått (og godt) og har ett stort fokus på kvalitet, originalitet, miljø og godt håndarbeide.

Med STRAND i spissen ønsker familien S å utfordre alle våre kolleger på Epla til å viser at vi også står for sosialt ansvar og medmenneskelighet. SsSsS by Lille Design utfordrer neste kollega til å ta fakkelen videre - hvem ønsker å vise at vi kan bidra med å gjøre hverdagen tryggere for våre barn? Tar DU utfordringen? Send oss en mail eller en melding på Epla :)

4 kommentarer:

 1. Hvorfor skriver du titlene på alle innleggene dine med STorE oG SmÅ BoKStavEr?

  SvarSlett
 2. Heisann Anonym,

  Du, det spørsmålet har jeg fått før. Jeg har mange grunner til det; det er gøy, uvanlig, litt kaos, man må lese tittelen litt nøye og kanskje tenke over hva som kommer i innlegget? Men mest fordi jeg hAr LyST ;)

  Takk for ett flott spørsmål, håper du fikk svar på det du lurte på :)

  Klem S

  SvarSlett
 3. Super bra tiltak - stilige ting og til en god sak :) Håper mange Epla folk stepper opp :)

  SvarSlett
 4. tusen hjertelig takk - mange eplabutikker kan steppet opp; AnHo, Blåbær med flere. Ta en titt innom auksjonsalbumet så finner du alt :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails