søndag 16. januar 2011

3 gODe gRunNeR...

I nattens skumring, mens Høvdingen har hatt en forferdelig dag med influensa, sitter Sjøla selv med hodet knapt over vann. Jobb, skole, butikk, oppussing og nå en storstilt auksjon til inntekt for Stine Sofies Stiftelse. I øyeblikkene der stresset sitter i kroppen som verst og en må innse at tidsklemma er ett faktum og ett resultat av planlegging gone bad, spør man seg gjerne hvorfor man utsetter seg selv for tidvis umenneskelig press. Svaret er klinkende klart, hver gang.

Ungene - våre herlige, fantastiske barn. De fortjener sikkerhet, tak over hodet, mat på bordet og ikke minst kjærlighet - uendelige mengder kjærlighet og bekreftelse fra oss som (bonus)mamma og pappa. Skolen fører til en tryggere fremtid for ungene og oss. Butikken vår er noe vi driver sammen som en familie, som gir ungene og oss selvtillit, vi vet vi kan klare oss hvis vi jobber sammen mot ett felles mål. Oppussing fordi vi vil gi ungene ett fargerikt og livlig hjem, tilpasset deres ønsker og deres utvikling. Jobb fordi Sjøla er så heldig at hun har en jobb hun elsker og ikke vil gi slipp på med det første.

Stine Sofies Stiftelse? Fordi våre barn trenger å få vite at de kan bety noe for andre barn, og at man ikke trenger å være rik, berømt eller president i verdens mektigste land for å gjøre en forskjell. Man kan gjøre en forskjell som barn også - ikke ved å kun være grunnstenene i sine foreldres hjerter og sinn - men også ved å være der for andre barn. Barn som lider i det stille, rettsløse barn, barn som utsettes for psykiske og fysiske påkjenninger i det daglige. Barn trenger all hjelpen de kan få - de har små føtter, men setter store fottrykk på sin ferd mot voksenlivet.

Stine Sofies Stiftelse trenger oss - og vi trenger de. Les mer om vår auksjon til inntekt for stiftelsen her og sjekk ut vår FB side der selve auksjonen vil pågå.

2 kommentarer:

  1. Ja hva ville vi ikke gått igjennom for de herlige barna våre.
    Det blir veldig spennende med ausjonen!

    SvarSlett
  2. Heisann og takk for det <3
    Ja, disse barna er noen underfundige vesener som kan bringe det beste utav de fleste menneskene <3 Vi håper auksjonen bli rasende morsomt for ungene og en knallsuksess! Håper dere kan bidra på Strikkeverden <3

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails