fredag 10. desember 2010

nY BukSe oG bEsØk
Sent i går kom Sjølas familie fra nord på julebesøk, så gøy! Minste S er i hundre over at mommo, moffa og tantene er kommet. Men han nekter å legge seg til middag, nå er han overtrøtt *hmf* det er vell ikke fult så gøy.. :/ Sjøla har to søstre og begge er minst like interesserte i håndarbeid som henne - Tante F syr for ful maskin og Tante V er mer en strikkedame. Begge jentene stortrives på kontor og syrom!

Dagene som kommer bli smekket med familiebesøk, bondens marked, litt reising m.m, forhåpentligvis rekker vi å blogge litt underveis. I dag har vi slappet av, Sjøla og Høvdingen har sovet lenge begge to *det er en stund siden sist* og spist god frokost sammen med familien. I tillegg har Sjøla fått sydd noe i dag også: en matchende bukse til den rødlilla kjolen som eldsta skal få til jul. Den er i julerød fleece med lilla ribb i bena og i livet, og passer perfectly til kjolen!

Kvelden kommer nok til å rase av gårde til både koooos, synagoge besøk og morsomheter. Apropos sydamer som har forespurt kokkekurs fra Høvdingen - han stiller opp for dere damer ;) Fin fredag, hvis vi ikke snakkes før i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails