torsdag 9. desember 2010

NedSneDd og SåR i HagEn!

Igår troppet N gutta opp og fikk fjernet mesteparten av teltet, bitene som ligger igjen på bakken er de som faktisk er fryst fast og ikke kan fjernes før til våren. Vi håper at teltet kan komme til sin fulle rett igjen til sommeren og at det er mulig å få fatt på alle de knekte delene.Vi krysser fingrene for at flekken (som har rommet ett telt på størrelse med ett lite hus) ikke er så synlig til våren, og at plenen ikke har fått varige men *håpe håpe* Hvis gresset ikke vil gro, får vi anlegge grønnsakshage på 90 kvm!

I mellomtiden har vi fortsatt ingen stikk kontaker på stua, altså ingen lys - kun i Oslo lampen. Strømmen er gått i vifta og slik bli det vell en stund fremover til Bror B for fikset seg ferdig. Både han og vi ønsker at han skal rekke det innen ukeslutt, men Sjøla er realist og ser ikke helt hvordan det skal gjennomføres... *blæh* Vi får leve i troen. I mellomtiden er det 4 timer med dagslys og MASSE snø som lyser opp hverdagen litt.

Lysfrokosten i bhg til minstemann var alle tiders, både med mat, mennesker og sangstund. Men dagen er allikevel litt trist, Frk Tuv har reist ifra oss på juleferie, noe vi IKKE syntes er spesielt greit. Nå har lille S bare mamma og pappa som kan lese for han i noen uker (eller mnd) fremover. Heldigvis kommer mommo, moffa og tantene for en liten førjulsfeiring i kveld - det skal bli deilig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails