torsdag 30. desember 2010

JulEpYnT

Vi er ikke så god på vanlig julepynt og nisser er ikke helt opp i vår gate (med mindre man tenker på dorullnisser). Vi foretrekker det enkle hos oss, hvitt og tre er det som er vår pynt - og ikke minst alt det flotte ungene kommer med fra barnehagen og skolen. Vi har i år kjøpt endel pynt hos IKEA - kjempeflotte og tidløse finer stjerner og hjerter til å ha på treet, med malte nisser og annet hjemmelaget pynt. Vi har ikke glitter på treet denne gangen - noe som faktisk ble mye bedre enn vi hadde trodd! Vinduet prydes av en flott stjerne fra Riips i papir og en stående stjerne fra Åhlens som vi har hatt i ett par år nå.

Treet er hugd i skogen rett ovenfor gården og var så stort at Høvdingen måtte gå to runder for å få det ned til oss. Det ble ett kjempeflott og stort tre som ruver helt til toppen av taket, det er såvidt plass til en stjerne på toppen. Det blir vell litt ekstra ved over nyttår av dette, noe som kommer godt med i trønderkulda *BrRrR*

2 kommentarer:

  1. Åh, den blå/hvite kulen var jo bare så skjønn! Er den trukket med stoff? Har du laget den selv?

    SvarSlett
  2. Heisann Anna! Så koselig :) Nej, vi har ikke laget den selv, selv om det er kjempelett å lage :) Den er kjøpt på IKEA, de har fantastisk mye flott i julepynt i år, mye god gammeldags pynt og "urnorske" mønster :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails