onsdag 29. desember 2010

HohOhOoHo - oG GoD JuL!Nå har vi ikke blogget på over en uke - julen er og blir like hektisk hvert år! Vi har hatt masse gøy, både før og etter julaften. Med masse besøk av familie og venner har vi vært i himmelen, vi har også fått svinset litt på besøk til andre. Julekvelden kom som på kjærringa i år også - symaskinene gikk for fulle maskiner lillejulaften, og tvangskreativiteten kom virkelig frem i tide. Alle julegavene kom i boks, men julebrevet med tilhørende julekort ble først sendt og skrevet nesten på julaften. Vi har fått flotte julekort fra mange i år, og det er nesten litt skremmende hvor fort tiden flyr og hvor raskt disse barna blir større - og ennå hærligere!

Nissen kom på gården i år og selv om mellomste S var mest ivrig i forkant av besøket var det lille S som var mann nok til å ta nissen i hånda. Nissen kom med 3 sakkosekker - nå har ungene ett eget sakkoland *å fornøyd er de*

Pakkene var mange og både foreldre, barn og besteforeldre hadde en strålende julekveld sammen. I år fikk både vi voksne og ungene ting vi hadde ønsket oss og trengte, vi var superfornøyde med alt som låg under treet - spesielt var ungene begeistret for de hjemmesydde klærne som kom frem i pakke etter pakke. Gjetter dere hva storungene har gått med i nesten 3 dager? "Ome-Piece'ene" deres - og nå rauser det inn bestillinger fra ungene på flere typer. Lille S har lekt hver dag med togsettet sitt og lest alle de flotte bøkene han fikk minst 10 ganger sammen med søsknene sine.

Nå skal rommet til eldsta få siste finish før vi begir oss ut på flere prosjekter etter nyttårshelgen, og det skal koses med ungene. Fuglemat, gardiner og mer til skal fikses på før vi setter to strek under svaret og begir oss ut på ett nytt og forhåpentligvis godt år.

God jul og godt nyttår til alle i det vidstrakte land *HohoHoOoHo*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails