onsdag 1. desember 2010

DeN fØrSte JulEgnIsT eR teNT!

Endelig er julekalenderne oppe - ikke ett minutt for sent. Hvert øyeblikk nå kommer det susende inn to spente barn som er blitt hentet på flyplassen av pappaen sin. Disse julekalenderne lagde Sjøla til Sunniva og Snorre for 2 år siden, når vi skulle feire vår første jul i Grimstad. Spente fulgte barna med i prosessen - fra start til slutt. Dagen før kalenderne skulle taes i bruk, sprang Sjøla panisk til Merete's Atlier i håp om å få hjelp - kalenderne var skjeve og rett og slett en katastrofe. Heldigvis ordnet Merete opp i skadene som var skjedd - det var tross alt Sjølas første syprosjekt. Med go' hjelp fra Høvdingen kom perler og knapper på plass - og barna fikk en lykkelig jul med flotte kalendere.

Til julen i år er det kun de store barna som får kalendere, minste S er nok litt i miste laget og skjønner ikke så mye av pakker helt ennå. De er gøy å riste på og gøy å pakke opp - der stopper det litt. Simon kom stolt frem med en og en pakke til mamma når de skulle henges på kalenderen til Dadda og Bror - flinke gutten vår! Dette er nok siste året han lever lykkelig uvitende om all spenning som knytter seg opp til kalenderpakkene - til neste jul blir det vell andre boller. Sjøla og Høvdingen har også en kalender, men julen er litt amputert for vår del av andre ting i livet. Julen er tross alt først og fremst for barna - har barna det gøy, har vi voksne det veldig gøy.

Denne uken skal bare være gøy; julestemning, pepperkakehus, juleverksted og mer til skal sette barna i skikkelig jubelstemning. Kommende fredag ferier vi Chanukka, noe som også er kjempegøy for barna! Det beste med å være foreldre er å kjenne hvor det varmer i mamma- og pappahjertet når barna er glade og latteren til store og små brer seg over hele huset - vi har med andre ord jul hele året her på gården!

Vi har kastet oss med i Desember utfordringen til NIB og håper noen juleglimt fra vårt hjem kan tenne en gnist i andres julehjerter også :)


9 kommentarer:

 1. Så fine kalendere! Imponerende :) Du må titte innom Mies Lopper og velge deg en trøstepremie *♥*

  SvarSlett
 2. TAkk for det - det skal jeg vettu ;)

  SvarSlett
 3. To utrolig flotte kallendre!

  SvarSlett
 4. Takk for det :) Håper vårt bidrag til månedens utfordring er med på å skape litt julestemning i andres hus rundt om i det ringe land :)

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte kalendere. Tror mine syegenskaper kommer litt kort til her gitt hvis jeg skulle prøvd meg på noe så fint.
  Lykke til i konkurransen:)

  SvarSlett
 6. Så fine kalenderene er! Hadde vel ikke helt tro på at du skulle bli sånn en racer på symaskinen når du satte i gang for to år siden;-) Men det viser at med pågangsmot, vilje og kanskje litt veiledning så går det bra!!!
  Gøy å se dem igjen. En riktig god førjulstid ønskes dere alle. Klem fra Merete i Grimstad

  SvarSlett
 7. Så søte, røde kallendere! Ønsker deg lykke til i NIB konkurransen :D

  SvarSlett
 8. Takk for lykkeønsker og til deg Merete for god hjelp under "krisen". Du var nok ikke den eneste som ikke hadde den største troa på meg - bare spør høvdingen :)

  SvarSlett
 9. Kjempegoselige kalendere. :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails