tirsdag 30. november 2010

TataTavLe Fryd


Når hodet ikke henger helt med på resten av kroppen er det godt å få gjort noe kreativt - man får utløp for noe som ligger å kribler i magen. Imellom møter og kjøring i dag fikk vi faktisk en liten time til overs der vi fikk gjort noe kjempegøy: trekke om korktavler! Så enkelt og så greit - er myk start på en kreativ uke - yet to come!

Å trekke om tavlene er kjempe enkelt og morro! Du trenger en stoffbit (vi bruker solid halvpanama) og en stiftepistol. Skyt inn en stift på hver av tavlens fremside mens du trekker i stoffet slik at det holdes stramt (smart tips fra sylysten). Stift fast fremsiden først, brett fint over kantene, for så å stifte baksiden sist. Det man kan gjøre for å skjule stiftene på fremsiden er å lime på bånd eller annen pynt - vi har ikke kommet til det ennå, men ser at vi kanskje skal få gjort det neste gang den kreative ånder oppsøker oss.

Nå blir det ennå mer system i kontorsakene - kreativt kaos er en ting, men Sjøla responderer ikke spesielt godt i rot, ihvertfall ikke vårt egen rot *blæh* Meeen, alle i familien responderer på kjeks og kakao ;) Nå kan vi kose oss ennå mer i systua/kontoret, og snart får ungene også en liten hobbykrok her inne sammen med oss voksne - Det blir gøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails