lørdag 6. november 2010

The ShiT hAS hIT thE Fan!


Endelig er ventilatoren oppe å går - og det var jommen meg på tide. Vinteren har kommet til bartebyen nok engang og nå begynner det å bli litt for kaldt til å lufte hver gang man lager middag! Høvdingen har levert ett flott stykke arbeid, høvlet og styrt, og sammen med Bror B fått hengt opp herligheten i går. Viften har ett flott "lampepreg" og henger etter vaiere i taket. Vi var nokså bestemt på denne viften, ettersom at stuen og kjøkkenet skulle være i samme rom - da var vi avhengig av at viften ikke bar veldig "kjøkkenpreg". Nå håper vi at vi er kommet over en liten oppussingkneik når vifta er oppe, og at vi finner litt motivasjon til å fortsette med oppussingen...

9 kommentarer:

 1. Vifta ser skikkelig flott ut! Satser på å komme på "inspeksjon" en dag :)

  SvarSlett
 2. det er virkelig den fineste ventilatoren jeg har sett! wow!

  SvarSlett
 3. Oj, en vifte?? den var utrolig stilig!
  ha en fin dag
  /myr

  SvarSlett
 4. Takk takk, vi er nokså stolt over vifta - den ligger det mye planlegging i. Høvdingen og jeg brukte omlag 6 mnd for å bestemme farger på vegger, taper, gulv, hvitevarer og ikke minst vifta. Det lønner seg ¨legge litt planlegging i det :) Takk for masse gøy tilbakemelding :)

  SvarSlett
 5. Kristin: kom når du vil, du er hjertelig velkommen innom på gården anytime :)

  SvarSlett
 6. oj, oj, oj!! for ei flott vifte, sånn vil æ å ha...den va bare knall fin.
  Så lur ide og gjør den litt mere koselig når det ska vær åpen kjøkken løsning.

  SvarSlett
 7. Hei igjen.
  Jeg drømmer om å pusse opp kjøkkenet og klarer ikke helt å glemme denne flotte kjøkkenvifta deres.
  Den vi har nå er helt grei, men det er lavt under taket her så til og med jeg som er realtivt lita, skaller i den hele tia.
  Det hadde vært så bra med en rund eller oval kjøkken vifte..
  Men, hvordan har dere fått til dette?? laga sjøl??

  SvarSlett
 8. Heisann Lene :) :)

  Så kult at du drømmer om vifta vår :) Vi har bestilt den gjennom en leverandør her i Trondheim, jeg husker selvfølgelig hverken navn eller nummer... Men det gjør sikker Høvdingen! Jeg skal få han til å svare deg med alle detaljene på pm på kroken.

  Denne vifta er såpass dyr at den produseres kun på bestilling hos en fabrikk i Italia, mener jeg å huske. Den første vifta vi mottok hadde bulkete skjerm og flere skjønnhetsfeil, men vi fikk en ny en etter kun 8 ukers venting. Til sammen ventet vi i fire mnd på å få vifta, med andre ord - ikke kvitt deg med den gamle før den nye er i hus og du er sikker på at den ser bra ut :)

  Jeg ber høvdingen svare deg på kroken når han er hjemme fra hyttetur i morgen kveld ;)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails