onsdag 29. september 2010

tO puSS or nOt To PuSs?

Bergen


Dette er ett stor spørsmål i familien S for tia: I kjellern vår har Bestefar E en gang i tia lagt ett 3stavs heltregulv. I.o.m at Bestefar E er petimeter har han selvsagt lakket gulvet 6 ganger, men enda til er det blitt slitt (etter 20 år bruk blir et hvert tregulv slitt). Sjøla har superlyst til å pusse ned hele gulvet og male det grått eller hvit, som i bilde over. Meeen, både Høvdingen og Bestefar E trur det blir litt vell mye jobb å pusse og male 80 kvm2 . Sjøla er derimot evig optimist og trur dette blir kjempebra! Det blir nok ikke gjort på denne siden av jul - men kanskje mot sommeren? :) sammen med grillhus og lekestue.. hahaha!

Dersom vi skal male er vi derimot meget usikker på hvilken farge gulvet skal få - noe lyst må det være, men grått eller hvitt er jo nokså standard. Hvis noen der ute har noen flott og spenstige forslag tar vi imot med stor takk!

4 kommentarer:

 1. Det er ikke så ille mye jobb.. Det holder med å matte lakken, vaske med husvask/avfetting og male to strøk med oxan (evnt et med heftgrunn først.)

  SvarSlett
 2. Lei inn en pussemaskin så er det ganske så fort gjort. Hvis du får fjerna all lakken så kan det kanskje være aktuelt for deg å sjekke ut noen beis-farger. Få et litt rustikt preg i kjelleren....hvite murvegger? eller kommer litt an på helheten og hvilket miljø du vil skape. Du har ganske så stort spillerom dersom du pusser ned gulvet;)

  Spennende:)

  SvarSlett
 3. Med mye smisking har jeg fått guttene på gli her :))

  PVI: med å matte lakken så mener du å pusse den ned? Hvilken maling brukte du på gulvbelegget? :)

  nr14: Kjellern skal innen ett år fungere som butikklokale der det skal selger retro møbler og klær så stilen passer nok ikke helt. Allt er i tre og skal hvitmales :) men gråbeis eller lys kan kanskje virkelig gjøre susen - det var en god ide :)

  SvarSlett
 4. Den må ikke pusses helt ned bare mattes for at malingen skal hefte. Vi brukte to strøk jotun oxan rett på gulvbelegget. Hvor lenge det holder vet jeg ikke ennå, men det virker mer holdbart enn jeg fryktet.

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails