tirsdag 28. september 2010

KrOcHi (lEs:krÅtSJi)
Spisekroken begynner å ta form - endelig har vi ett bord vi kan spise middag, jobbe og studere ved. Bordet er arvegods fra Høvdingens bestefar noe som gjør det veldig spesielt for oss. I enden av bordet ser man merkene etter lille S'enes Oldefar - han satt alltid med albuene på bordet. Bordet har 3 ileggsplater som gjør at det kan sitte 14 personer rundt det - men det er optimalt til 12. Ileggsplatene er ikke av samme treverk som selve bordet, noe som gjør det ekstra spenstig. Vi vil til nød bruke duk på bordet - men om vi må har Sjøla funnet en flott metervare med bjørkemønster fra Åhlens som sklir rett inn i stilen vår og hjertet vårt!

Vi landet på ett par stoler fra Ikea, mest for å få tak i stoler kjappt, men også fordi Ikea kjører nå mye fint og nordisk i deres PS serie. De har flere profilprodukter i serien som kombinerer rent treverk med hvitmalt treverk - SUVERENT! Stolene våre heter Boine og Nordmyra. Boine stolene kjøpte vi kun 2 av (de er dyrere enn Nordmyra - passer dårlig til en slunken studenlommebok), og brukte heller Nordmyra som standardstol rundt bordet. De er kjempebillige - 350,- pr stol OG kan stables i høyden!

De lekre rosene Høvdingen kjøpte til Sjøla når hun kom hjem fra shoppingtur i Køben måtte naturligvis foreviges - værdens beste mann, ingen over, ingen ved siden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails