mandag 26. juli 2010

OmG - FliSliM F**k u!

En blogg om liv og stress i Lille Design skal bloggen herved døpes om til.

Dette innlegget har ingen bilder - men dagen skal beskrives så billedlig som mulig:

Jeg, Tante V og minste S bor som sagt hos vår herlige nabo L. I natt var første natten vår her alene, og for en natt det var; minste S har virkelig holdt liv og leven i bydga, og dagen startet grytidlig med å avvikle en bæsjsituasjon som hadde spredd seg i reisesengen til S og andre unevnelige plasser. Hyl, spetakkel og brekningen fra 13åringe tante V hørte selvsagt med, samt en stresset mor som prøvde fortvilt å avverge videre mageproblemer for S.

Da avføringssituasjonen var tatt hånd (og dusj) om heiv vi oss rundt grytidlig på butikken for å fylle opp kjøleskapet til nabo L som vi hadde raidet i løpet av flyttehelgen, slik at alle og enhver kunne få i seg litt frokost. Umiddelbart etter kom snille Erik for å hjelpe til med "litt" ting som skulle på fyllinga. "litt" ting var tre runder på fyllinga, som tok ca 2 timer. Jeg har alltid lurt på hvorfor Høvdingen bruker så lang tid på fyllinga - nå har jeg skjønt det; alt skal jo kildesorteres, ledninger skal klippes av elektriske dingsebomser og ikke minst skal hver liten spot dissekeres i minst tre deler - lyspære, batteri og metall.

Turen etter fyllinga var like stressende - jeg og nabo L var på jakt etter fugemasse og paraplytrille til lillegutt. Fugemassen skulle brukes til å fullføre ett av Høvdingen's prosjekt som han optimistisk nok trudde han skulle få gjort mellom bæring og flytting, mens paraplytrillen skulle erstatte minstemanns storvogn som var blitt sendt avgårde med flyttelasset. Fugemassen gikk forholdsvis raskt unna på Biltema - nabo L er stamgjest og visste t.o.m hvordan hun skulle lete den opp på PC'n i butikken - flink jente! Paraplytrille var det verre med, hverken Barnas Hus, Biltema, Europris, Nille eller diverse lekebutikker hadde det - eller visste hva det var! "å e d fo'noe?" plumpret stadig ut av sørlendingens munn.

Småsnurt bar det hjemover for å lage middag til husholdningen og pønske ut en videre plan for gjennomføring av flisleggingsprosjektet til Høvdingen. Etter middag kjørte vi avgårde til diverse andre butikker på jakt etter paraplytrille - uten hell - og videre utpønsking av plan F (fuging) i ro og fred, langt borte fra barneskrik og fjortissmas. Før vi kunne begynne å fuge måtte vi nemlig fjerne all flislimen som ikke var blitt tatt bort under selve flisleggingen - og det er ikke bare bare. Ulike løsninger ble diskutert og analysert i det vide og det breie - høytrykkspyler, zalo, meisel osv.

Tilslutt - 3 timer, 3 slitne jenter med vond rygg, 3 yttertrapper, en meisel, noen usle svamper, en bøtte zalo, en hageslange og to skift senere var vi ferdig med å fjerne den j****a flislimen! Bløte fra topp til tå, pissatrengt og småpøddne endte vi dagen med vannblemmer, ferdigpizza, brus, smertestillende og kvalitetstid i soffan. Ett godt råd fra meg: fjern overfløding flislim mens dere legger fliser - IKKE VENT! Trur dere Høvdingen fikk gjennomgå - ååååjada...

I morgen skal vi fuge, gøy (NOT) - så er vi endelig ferdig med huset i dalveien, da gjenstår det kun å overlevere nøkler til kommende eier å sette seg på ett fly til bartebyen *hærlig*. Høvdingen og storungene er allerede på plass - største S camper i hagen med gode venninner, mens mellomste S henger i bukselommen til Onkel B. I morgen hentes maling og gulv - bilder kommer - gled dere!

Go' natt!

Sjøla

3 kommentarer:

 1. Yummy;O))))))))))
  Jeg har en carenavogn dere kan låne om nødvendig;o))) Gi meg et pip.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Litefrø: I know :))

  Sylysten: det skal jeg - foreløpig trives jeg hos naboen ;)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails