torsdag 22. juli 2010

EnDeliG! TaPeTen eR i HUs!
Endelig - i dag fikk vi hentet tapeten på Riips - og fikk heftig info om årets Gave og Interiørmesse på kjøpet! 8 hærrrrlige ruller (tunge som FY!) ligger å godgjør seg på stuebordet og gleder seg til å komme seg opp på ny vegg i Trondheim. Det er deilig med en pekepinn på hva som kommer og håpet om å finne utfordrende nok interiør til huset blusser stadig opp.

Å ha med Sjøla inn på Riips er som å ha med en unge inn i en godteributikk - i dag ble det ett aldri så lite raseriutbrudd i butikken. Høvding S proklamerte høylytt "NEI! Du kan ikke få både Muuto stolen og Oslo lampen! 10 000,- på to ting er helt absurd!", mens Sjøla trampet ut av butikken i sinne. Vi får nå se hvem som får hva... ;) Høvding S påstår han kan lage en like kul stol til huset - det gjenstår virkelig å se!

I morgen kveld kommer flyttebilen.... og vi er litt over halvferdig. Men med tre unger springende rundt og en barnevakt på 13 år som også må underholdes i tillegg til flytting tenker vi: Hvordan SKAL dette gå? Sjøla er utmattet og Høvding S legger fortsatt flis. I tillegg til at vaskehjelpen trakk seg i siste liten (hun hadde en veldig god grunn) - og Sjøla må bli igjen og vaske ned huset selv. Dette får virkelig bli siste gang vi flytter. Men: Tenk positive tanker og positive ting skjer! :)

Nå skal Sjøla finne senga og drømme om de herlige nyhetene som kommer fra Blafre til høsten! NICE NICE NICE!

Forresten har vi fått hederlig omtale på www.kvinneguiden.no, en hyggelig dame som la igjen en super kommentar, noe som var veldig koselig;

Jeg syns bloggen til Lille Design er veldig bra. Hun som har den holder på å pusse opp et gammelt hus og bruker mye nordisk design i prosessen. Gøy å følge med på :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails