fredag 23. juli 2010

BaCk iN (aNNe) blAcK!


I dag var siste dagen til Sjøla på jobben, ikke gøy i det hele tatt. Sjøla ELSKER jobben sin og syntes det var helt forferdelig å forlate hennes andre hjem. Vår flotte sjef disket opp med god lunch til alle de ansatte tilstede og vi storkoste oss sammen *snufs*. Vi får trøste oss med at det heldigvis kommer nye utfordringer på løpende bånd i tiden fremover *snufs snufs*.

Just now camper vi hos vår fantastiske nabo som har lånt oss huset i helga. Hun har t.o.m laget mat for oss så vi har gjennom helgen og redd opp hele huset for oss - hun er bare ubeskrivelig fantastisk. Om en liten halvtime kommer lastebilen og imorgen begynner den siste krampetrekningen på pakkingen. Høvdingen har lagt det siste av flis OG fått opp terassebordene med litt hjelp av en annen god nabo. En tredje god nabo har hjulpet oss ut av "vaskekrisen" og skal vaske ned huset for oss og imorgen kommer ett helt crew fra jobb for å hjelpe oss å bære inn i bilen. Takk til alle snille menneskene der ute - hadde ikke det vært for dere så hadde vi ALDRI kommet oss av gårde. I samme slengen skal det også nevnes at storungene har vært sammen med gode venner på dagtid mye av denne uken og kost seg masse hos familien Donland, mens Høvdingen har styrt i huset og Sjøla vært på jobb.

Apropos siste dagen på jobb; vi fikk ett gavekort fra jobben på Riips (PERFEKT) på en anseelig sum. Gavekortet måtte brukes innen 6 mnd, MAO måtte vi finne ut I DAG hva som skulle kjøpes. Høvdingen foreslo 1/2 av en Oslo lampe, mens Sjøla foreslo 1/8 av en Muuto stol. Da var det påan igjen - Sagaen om Muuto stolen fortsetter! Hyl, vræl. tramping, hopping og masse smisking, nussing og rompegrafsing fra Sjøla førte ingen steder - vi sto bom fast! Sjøla nektet å gå ut av butikken uten "Ja takk, begge deler!", mens Høvdingen virkelig sto på sitt. Vi gikk 10 runder i butikken å diskuterte frem og tilbake.

Tilslutt måtte vi bare komme til ett kompromiss; Vi hadde allerede tenkt på at kjøkkenskapene skulle prydes med knotter fra den danske designeren Anne Black. Det vi var litt usikker på var hvilken vi skulle ha, hvordan vi skulle kombinere de ulike og hvor mange vi trengte. Som vanlig var Christine veldig behjelpelig og støttet opp om ideen med å kombinere to ulike størrelser med masse forskjellige farger. Vi tenkte "shit au - funker det ikke er de flotte å bruke som knagger eller til flere av kommode prosjektene fremover". Så da gikk vi for det - 12 flotte knotter skal forhåpentligvis pryde kjøkkenet om noen uker :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails