søndag 22. juli 2012

VikToriAskOeNe er FøDT!

 

DSC_0265

DSC_0264DSC_0268

DSC_0269

Viktoria #1 (over) 2-5 mnd

Historien bak Viktoriaskoene er egentlig nokså rørende (hvis Sjølas mor leser dette innlegget rister vell underleppen ganske godt). Når demoutgaven av skoene ble ferdigstilt klarte Sjøla ikke annet enn å tenkte på lillesøsteren sin så var så bittebitteliten når hun ble født. Vell, egentlig var hun rimelig kraftig til å være født i uke 25 (900 g) – men hun var i Sjølas øyne verdens minste baby.

Viktoria brukte dukkeklær mens hun låg på sykehuset og da hun kom hjem, hele 4 mnd gammel, var hun nesten på størrelsen med en nyfødt baby. Denne mirakelbabyen har klart seg gjennom det meste og man skulle nesten ikke tro at hun har klart å bli så perfekt som hun har blitt, nå snart 16 år etter at hun kom til verden.

Viktoriaskoene kommer i flere utgaver og størrelser: 0-2 mnd, 2-5 mnd, 5-7 mnd og 7-12 mnd. I første omgang starter vi produksjonen av de minste størrelsene, helt til vi finner en god leverandør av antisklistoff (kom gjerne med tips dersom dere vet om noen). Skoene blir i første rekke å finnes på Pryd, samt under Bakklandsdagene der Lille Design deltar med egen stand. Om salget går bra og tiden strekker til, blir vi å legge flere ut for salg på blogshopen vår.

Viktoriasko og en smokkesnor burde vell være den perfekte barselsgaven til en nyfødt liten pode! Nå må Sjøla skynte seg å tegne en Fridasko så ikke den minste av søstrene A går i taket *hahaha* Ha en strålende uke alle sammen, her skal det syes, snekres og leses til eksamen *pjuh*

1 kommentar:

  1. Kjempeflotte sko! De var kjempeskjønne! :) (Mye bruk av ordet "kjempe"!) :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails