onsdag 18. juli 2012

Smokk deg!

 

DSC_0171

DSC_0157DSC_0159

DSC_0161

DSC_0164

Smokk deg – herifra og inn i evigheten!

Er de ikke skjønne? Minste S mener at de nye smokkesnorene våre nesten er til å spise opp og med bånd/plast/kliper som ikke avgir giftstoffer kan han vell få prøve å ta en bit uten at mor trenger å bli helt hysterisk *kremt*. 50 snorer ble produsert imellom bryllupsetterdønninger og jobbforberedelser i forrigje uke. Alle snorene er til salgs på Prydbutikken på Bakklandet. Om noen har sett for seg en spesiell snor kan man selvsagt sende en liten mail – så kan vi få den sendt fra butikken om den ikke er solgt :)

Ellers… har de siste bryllupsgjestene forlatt oss og huset er rimelig tomt. Hele familien har blitt satt i arbeid de siste dagene med klipping, kutting og fylling av dukker – men ennå er det en lang vei å gå før Sjøla føler seg klar til å få i gang vinterkolleksjonen for fult. Det er mye spennende på tegnebrettet for tiden, her gjelder det å følge med. Har dere noen gode forslag og tilbakemeldinger på noe dere absolutt savner på barneklesfronten taes alle forslag imot med stor takk.

Ha en SuperDuperFantastisk helg – det skal vi!

3 kommentarer:

 1. Nesten så jeg skulle ønske jeg brukte smokk? Lekre. De går nok unna som varmt hvetebrød. D

  SvarSlett
 2. Hvis det fins ullstoffer med samme stil du kjører bodyer i allerede, både farger og mønster, så handler ihvertfall jeg vinterklær fra deg :-)

  SvarSlett
 3. Så hyggelige kommentarer, dere er bra snille :)

  Det finnes noe kult merinoull fra Finland jeg skal prøve å få tak i :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails