mandag 25. juni 2012

Twisted – ReTT i HjerTeRota

 

DSC_0353

DSC_0354DSC_0357

S’ene takker for nok en herlig markedshelg – det har vært helt supert, både gjestene og utstillerne har vært i topp humør og bringt masse god stemning inn i teltene. Vi har også vært kjempeheldige med været, selv om en kraftig sommerskur siste åpningstime på søndag minte oss på at trøndersommeren kan være litt ustabil.

Vi er kjempeheldige som har masse flotte kolleger på Pryd (Bakklandet, Trondheim) og en av disse herlige designbedriftene er Twisted. Søstrene Stine og Signe var kjempesnille som ble med på forrigje markedshelg på tross av travle tider med en blomstrende familiebedrift. Vi klarte å få med oss masse herligheter fra jentene: En lampe, fem betonglysestaker, to flotte bilder, en magnettavle og to kritttavler. Søstrene fikk med seg en ny parkbenk, samt hver sin “Miss Marble Rocks!” kjoler.

Hva syntes dere om markeds scoopene våre? Vi er råfornøyde! Besøk TwistedPryd, Facebook eller på Martnan i Trondheim kommende tirsdag til torsdag. Ikke glem å komme innom oss siste markedshelg her på Øysand 31.06-01.07, lør-søn 1100-1800 :) Denne helgen stiller blant annet Ingrid Riddervold, Lykkefanten, Lille Jen og SsSsS – Lille Design opp for å friste dere med go’saker i sommervarmen!

På gjensyn til helgen,

SOMMERKLEM

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails