mandag 4. juni 2012

SsSsSmakebiter… *mMm*

 

DSC_0232DSC_0233

DSC_0234

DSC_0235DSC_0237

DSC_0239DSC_0240

Hos Lille Design klirrer det i symaskiner, strykejern og sakser – det er full produksjon. Siden vi var så heldige og fikk bli med på Prydbutikken på Bakklandet ble varelageret straks en smule redusert og Sjøla er nå lettere panisk for om vi har nok varer til vårt eget marked *iiiiikk*. I stedet for volum (joda, vi har endel varer) satser vi hardt første helga på å få inn bestillinger på varer som ikke finnes i utvalget i rett størrelse eller farge – variasjon i utvalget i derfor viktig.

Ovenfor ser dere endel nye plagg i kolleksjonen vår; Babypakker med body, lue, smekke og bukse er alltid ettertraktet hos oss, derfor har vi sydd om ca 10 pakker. Babypakkene syes kun opp til størrelse 80 (1 år), selv om Sjøla og minste S er skjønt enig om at han er mammas baby (han er jo tross alt bare 3 år).

Lerkesettet syes i utgangspunktet opp til størrelse 2 år og utvalget ligger nå på to sett i str 2 år og to sett i str 18 måneder. Settet ble først sydd opp til søteste Lerke (derav navnet) og Sjøla forelsket seg i mønsteret og fasongen – da ble det straks flere sett. Disse kan bestilles om en ønsker andre farger/størrelser og består av body, knytebukse og lue. Fire slike sett er å oppspore på Prydbutikken på Bakklandet.

Til slutt er Snorresettet delvis presentert på de siste bildene. Skikkelig 70’talls shorts med tilhørende singlet – ett drømmesett for enhvert råtass i monstertrucker fra Sydilla. Det blir selvsagt også en jenteutgave med lilla shorts og supersøte feer. Disse herligehetene blir å finne fra str 2 år opptil str 9 år – kun i begrenset utvalg, men kan selvsagt etterbestilles om en ønsker andre størrelser og farger.

Ble dere nyskjerrige på markedet? Ta en titt innom facebooksiden til sommermarkedet og se alle de flotte deltagerne som blir med på dette lille, men sjarmerende markedet. Legg dere til som deltagere, del link og inviter venner – da blir dere med i trekningen av ett gavekort på 1000,- fra Lille Design.

Ha en flott uke, alle sammen! Symaskinene kaller!

6 kommentarer:

 1. For en produksjon!
  Mange herlige sett i fine stoffer her...

  SvarSlett
 2. Tusen takk - håper jeg får produsert nok *streeeess, men gøy*

  SvarSlett
 3. Æ e virkelig imponert!! Fantastisk fine klær :) Glær mæ te æ bli så flink.. hehe:) Regne med det her e jobben din??

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Vell, fulltids sommerjobb i første omgang, forhåpentligvis en levedyktig bedrift på sikt :) og takk for det :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails