tirsdag 8. mai 2012

Symaskinene er i gang – IGJEN

 

DSC_0072

DSC_0081

DSC_0084DSC_0076

DSC_0077DSC_0079

Da er maskinene endelig i gang igjen – etter en tøff eksamensperiode for Sjøla. En eksamen ble amputert av en gryende bihulebetennelse, men alt i alt puster vi lettet ut frem til August. Nå begynner søm racet – sommermarkedet er om en knapp måned og mye gjenstår å produsere! Påmeldingsfristen til markedet er satt til 15.05 – så om noen er interessert i å hive seg med: les mer her og send oss en epost :)

Sunnivadukken har endelig utviklet seg fra prototype til mange ferdigproduserte dukker – gjett om navnegiveren er stolt over dukken sin (tipper noen venninner får slike til bursdag og jul fremover). Sunnivadukken er ikke den eneste dukken vi har i butikken nå; Anna dukken (som vant Årets Handlagapris) er fortsatt tilgjengelig i begrenset opplag, samt de nye Saftadukkene (Safta: Bestemor på Hebraisk) som finnes i fire ulike farger – like fargerik som bestemødre flest! Dukkene ligger straks til salgs på blogshopen.

En annen nyhet er at syrommet/kontoret til Sjøla begynner mer og mer å ligne en faktisk butikk – FANTASTISK! Det er mange varer som skal opp på veggen – det gledes! Kommoden fikk vi på en bruktbutikk, den skal få seg litt “styling” a la Høvding så snart han er ferdig med resten av kjelleren. Stakkars mannen, listen over gjøremål frem til marked og bryllup er lang, så nå må han bare henge i å snekre og male til armene faller av.

Ha en flott dag, alle sammen – nå kaller maskinene og kreativiteten :)

6 kommentarer:

 1. Så mye fint du syr. Dukkene er supersøte.
  Klem, Drude

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Drude - det var kjempehyggelig å høre at du likte de :)

   Klem <3

   Slett
 2. De dukkene du syr er bare helt NYYYYDELIGE!!!!! :) Blir sikkert å bestille noen etterhvert, en Sunniva til meg til pynt og hversin til jentene mine. Er det kun Sunniva og Safta-dukker du har igjen eller har du noen igjen av de andre du sydde tidligere? Synes de hadde passet perfekt til mine jenter på 4 og 6år. :)

  Klem fra Tjooho! på sykroken. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann Tjooho :)

   Tusen hjertelig takk for så gode tilbakemeldinger, så gøy å høre :) Jeg har 8 dukker (med dyr) igjen av Anna'ene. Jeg tviler på at jeg får laget flere av de, for det er så å si umulig å få tak i stoffet. Men jeg har fortsatt noen - om du ønsker å kjøpe er det bare å sende oss en epost på sssss.lilledesign@gmail.com. Utvalget kan du se i blogshopen :) :)

   Slett
 3. Så fantastisk kreativ og flott blogg du har her da :)))
  Artige dukker du syr, likte at du kalte den ene for safta,
  jeg bodde i Israel for mange år siden, og det ga meg gode minner
  å lese at du brukte det ordet ;)
  La meg til som følger, for jeg kommer garantert igjen!
  Klem Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy å høre Anita :)
   Israel er ett fantastisk land å vokse opp i, både på godt og vondt. Jeg må nok innrømme at jeg savner familien min mye, så får vell pelle meg hjemover en tur på besøk snart ;)

   Håper å se deg igjen :)
   Klem

   Slett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails