fredag 20. april 2012

UtstillerInfo – Sommermarkedet 2012

 

sommer4

Markedsdatoene er satt til:

16-17.06 (lørdag og søndag): kl 11 – 18

23-24.06 (lørdag og søndag): kl 11 – 18

30.06-01.07 (lørdag og søndag): kl 11-18

INFO TIL UTSTILLERE

  • For utstillere koster det 500,- pr helg å delta på markedet, noe som er veldig rimelig – men også en OK pris for vår del siden det er første gangen vi arrangerer marked. Denne avgiften inkluderer strøm (dette må vi få beskjed om på forhånd), reklamemateriell (plakater) og annonsering (evt Adressa, Trønderbladet og Gaula), samt telt til å stå i. Vi forhører oss rundt angående utstillingsbord, men har ikke helt kommet i mål om dette er noe utstillere må ha med selv eller ikke. Avgiften forhåndsbetales og vi vil sende ut betalinginfo pr e-post til de som har meldt seg/melder seg på i løpet av Mai.
  • Vi er meget opptatt av variasjon i vareutvalget – dersom det er flere som stiller med like type produkter vil vi bevisst prøve å styre disse til ulike helger, slik at gjestene opplever markedet som komplett og ikke som en gjentagelse av de samme varene.
  • En utstiller kan selv velge om de vil være med kun en helg eller alle helgene, avgiften ligger som sagt på 500,- der mesteparten av disse pengene vil gå rett til annonsering.
  • På grunn av trykking av reklamemateriell og distribuering av dette ønsker har vi fastsatt en påmeldingsfrist 16.05.2012.
  • Vi stiller selv med hjemmesydde barneklær på en nokså stor stand og ønsker derfor å holde deltagere med slike like varer til ett minimum. Hvis du er usikker om dette betyr at du ikke kan stille, send oss en mail. Vi tar en rask vurdering om hvorvidt sortimentet er likt eller ikke – og evt hvilke muligheter vi har å jobbe med :)

Ønsker du å være med på årets sommerfest? Send oss en e-post på sssss.lilledesign@gmail.com for påmelding :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails