onsdag 4. april 2012

Rikke à la Ronja

 

DSC_0643DSC_0641

Yoyoyoy! Kusine Ronja in da house! Er det ikke helt fantastisk når småtrollene forelsker seg i klærne man syr? Første dagen Ronja kom i hus kom hun og mamma’n tuslende ned trappa. Det er alltid like hyggelig å ha besøk i systua, spesielt av venner og familie som virkelig setter pris på det man lager.

DSC_0645DSC_0648

DSC_0651

Ronjamor var absolutt ikke tungbedt når Sjøla hørte om hun ville leke supermodell og ta litt bilder av Rikkeskjørtet – Ronja Style, but ofcourse ;) Som dere ser er Ronja ivrig på poseringen og vi er MEGET stolt over at hun klarte å overtale mamman og pappan til at hun trengte seg ett nytt prinsesseskjørt. Stolt viser hun også frem nypusen som hun “lurte pappa te å sjøpe på butikken, hehehe” (på kav Tromsødialekt). Pusen fikk selvsagt også lov til å bli med på fotoshoot’en.

DSC_0657DSC_0660

Over poserer hun i skjørtet som “egentlig e favoritten min” og som følgelig tok turen sørover sammen med resten av familien. Foreldrene til Ronja har bestilt en kjole til henne for leeenge siden, men Sjøla har vært veldig opptatt med mye rart (les: skolearbeid) og manglet litt inspirasjon til det som skal bli en ny kjolemodell, nemlig Ronjakjolen.

DSC_0666DSC_0667

Rett før gjengen kom fra det fjerne syd datt inspirasjonen rett i fanget på sjøla og Ronjakjolen begynte å ta form (på papiret) – En nydelig 50talls kjole skal bli til i løpet av Mai mnd (etter eksamen er over). Ronja fikk beskue mønster og velge stoff, men hun syntes det ble litt vell lenge å vente og mente at Sjøla måtte sy den sporenstreks så den kunne bli med når de reiste hjem igjen dagen etter. Desverre tar det litt tid, men Sjøla lover at kjolen blir verdt å vente på.

Liker dere Rikkeskjørtene? Da er det bare å ta en tur innom blogshop’en og snuse på resten. Ronja (5 år) poserer i skjørtene i størrelse 4 og 5 år. Disse skjørtene er riktig så snedige, for de vokser med barnet og kryper bare litt lengere oppover ettersom årene går. Ronja passet t.o.m ett skjørt i størrelse 3 år – så disse kan ungene nyte leeeeenge. Hiv dere med på “gi bort” en vår, der loddes det ut ett rikkeskjørt i neste uke :)

5 kommentarer:

 1. Hei. Så koselig at du hadde vært innom hos meg. Nå har jeg lagt meg til som følger hos deg.
  Så flotte skjørt, og nydelig modell.
  Etterpå skal jeg kose meg med å lese de tidligere innleggene dine, og se på alle de fargerike flotte bildene.
  Klem fra Drude

  SvarSlett
 2. Hei på deg!!
  Så stilige skjørt!! Kjempefine!!
  Fargerik og fin blogg du har, legger meg som følger og kommer tilbake!
  GOD PÅSKE!!

  Klem Fru Samuelsen:-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempehyggelige tilbakemeldinger både på skjørt og modell, samt bloggen! Ha en superflott Påske, dere også :)

  Klem fra Sjøla

  SvarSlett
 4. Så fine stoffer du har sydd skjørt i,
  og man ser helt klart at modellen var storfornøyd :O)

  God påske!
  Hilsen Fredrikke

  SvarSlett
 5. Tusen Takk fredrikke :)

  God påske til deg også ;) ;)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails