fredag 13. april 2012

Butikk/KoNtoR/SyRoM

 

DSC_0001

DSC_0009

DSC_0002

DSC_0003DSC_0005

DSC_0006

DSC_0007

DSC_0008

Nå blir det, altså! Er ikke Sjøla heldig som har værdens beste mann??

I påsken har som sagt Høvdingen malt og malt – og kjellerstuen er nå forvandlet til ett lyst og fint rom. Her skal vi ordne til butikk slik at alle våre kjære kunder kan komme innom å snuse i hyller og hengere. Utstillingsdukker og veggoppheng er bestilt, slik at vi får skikkelig butikkfeeling over rommet. I tillegg skal Sjøla sy hær inne, hvor det er lyst og fint. Når man har klippet ferdig 150 lekebukser, 100 siklesmekker, 250 Rikkeskjørt, osv (listen er lang) er det deilig å glede seg over ett nytt og stort rom som skal fylles med skaperglede!

Hyllene hos S’ene tømmes rimelig kjapt, så nå setter vi oppdatering av webshop’en litt på hylla, slik at vi er sikre på at vi har nok varer til sommermarkedet. Sjøla har fortsatt 3 uker igjen av eksamensperioden og må sy som en galning frem mot marked for å sikre seg at alle våre flotte kunder får barneklær å boltre seg i denne sommeren også ;)

Ønsker alle en flott helg! :)

17 kommentarer:

 1. Så utrolig fint det blir!!!! Jeg er IMPONERT! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. 1000 millioner takk :) Bare vent til du får de det LIVE ;)

   Slett
 2. Oh My God!!!
  FANTASTISK!!!!

  Jeg skal ha butikk/kontor/syrom på garasjeloftet...
  Problemet er at garasjen ikke er bygd enda.. :/

  MISUNNELIG! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Du, det hørtes kjent ut!! :) Men jeg gadd ikke vente 4-6 år, så nå blir det :)

   Slett
  2. Har en uinnredd kjellerstue også :P
   Jaja.. GI meg pågangsmot sier jeg bare.. Nå skal jeg kose meg med del 2 som jeg oppdaget nuh var lagt ut ;)

   Slett
 3. Det blir et flott rom med masse flotte klær:)
  Og så er eg veldig imponert over den store body-stabelen!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :) Det tar nok en liiiiten stund før jeg begir meg ut på bodysøm igjen ;) Må nok legge inn en bestilling hos deg så snart jeg begynner å gå tom for stoff - kan bli fortere enn du aner ;)

   Slett
 4. WoW! For et herlig rom fylt med herlige klær og stoffer!

  SvarSlett
 5. så fint og lyst!!
  ..og så vanvittige mengder du syr!!
  IMPONERT!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Gunnhild - du skjønner, det har en tendens til å ta litt av når jeg først begir meg ut på noe ;) Derfor kan jeg kun ha 1 hobby ;)

   Slett
 6. Merete i Grimstad13. april 2012 kl. 09:41

  Det er så gøy å følge med :-) Må si det har vært en fantastisk utvikling siden jeg måtte "redde" to adventskalendere for noen år siden ;-)Lykke til videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjæreste Merete - så koselig at du er innom og ser til oss :) Jeg er veldig takknemlig for at jeg ble overtalt til å dra på kurs med Unn hos deg, hvis ikke hadde du nok fortsatt hatt flere kalenderoppdrag fremover ;) Ungene er deg fortsatt evig takknemlig for jobben du gjorde :) I år må jeg sy kalender til minstemann også... plutselig må jeg fly deg opp til Trøndelag for litt redningsarbeid igjen ;)

   Slett
  2. Takk for fine ord:)) Tror nok du klarer neste helt fint på egenhånd! Men klart det hadde vært artig med en tur ;-)

   Slett
  3. Du er hjertelig velkommen! :) :) å ta med deg Unn ;)

   Slett
 7. For et nydelig syrom/kontor/butikk du har fått deg!!! Så ut som at det er et stort rom,hvor mange kvadrat? Mannen min satte opp en vegg i loftstua i fjor sommer og laget syrom til meg der,fantastisk deilig å ha en egen plass å sy på!! (men kan ikke skryte av at det er så stort da... ;) men nok stort til meg) må si jeg er imponert over produksjonen din! Har dere hatt sommermarked før? Du satser stort,da ;) håper dere får solgt masse! Også er det jo så artig at mannen din er med på det, ikke alle mannan som er like gira på fruene sin hobby å pengebrukeb på den... ;)
  Kos deg på syrommet ditt! Følger spent med på hva som skjer videre i heimen deres!!!

  SvarSlett
 8. Heisann Tjoooho! :)

  Tusen takk for det, det er ett stort fint rom, ca 15-20 kvadrat tipper jeg :) Bare det å ha egen plass å sy på er luksus for de fleste, men i.o.m at jeg produserer så mye som jeg gjør er det greit å ha litt god plass også :) Vi har ikke hatt sommermarked før - og gleder oss MASSE! :) Må innrømme at vi er litt spente også da... :)

  Mannen hilser og sier takk for gode ord! :) Nå skal jeg ned i hula og sy litt :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails