onsdag 7. mars 2012

Vi pynter VårT bOrd!

 

DSC_0385DSC_0383

DSC_0381DSC_0382

DSC_0388

DSC_0390DSC_0384

DSC_0391DSC_0392

DSC_0396

Barnebursdager skal være knæsj, livlig, gøy og oppfordre til lek og morro. Bordet til eldstas bursdag ble pyntet av Sjøla og bursdagsbarnet – i go’ tradisjon fantes det kule leker, godteri på glass, plastikktallerkner, bråkete servietter mm på bordet. Ingenting (og ALT) matchet – hele klassen syntes dette var det “kuuuuleste bursdagsbordet ever!!” Eldsta risikerte glasur i håret på dukkene sine, men syntes det var verdt det for å få frem den rette stemningen.

Bursdagen varte i 3 timer (mot visstnok normalt 2) med nesten hele klassen, gutter som jenter. Eldsta hadde estimert at det skulle komme omlag 10 barn, så når den 15ende kom ringende på døra ble vi voksne litt svett. Men ungene var ved godt mot og på ettellerannetfinurlig vis tryllet vi frem 5 sitteplasser til rundt bordet. Å prøve å få til en samlet lek med 15 ulike unger viste seg å være nærmest umulig, noe vi innså ganske kjappt. Da var det bare for de voksne å være med der det bøy seg og la være å være med når de helst ville at vi skulle forsvinne.

Det var kjempegøy – både for store og små – spesielt når vi fikk beskjed om at dette var den KULESTE bursdagen noen sinne! Rundt leggetid kom Eldsta med følgende anbefaling (på tross av at hun STORkoste seg) for neste år: Kun jentene, enten overnattingsbursdag eller 2 timers fest (ingenting midt imellom altså!), men aller helst kunne bare hun og bestissen se på film og sove over hos oss. Noe sier oss at denne uttalelsen er glemt til neste år… *hihihi*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails