tirsdag 20. mars 2012

SoMMerMarked på LilleVolden *Hurra*

 

happy

sommer2sommer3

happy6sommer4

sommer1

Juuuhu! Det nærmer seg faktisk sommer (selv om det ikke føles slik akkurat nå) og SsSsS – Lille Design byr på sommermarked på Lillevolden de tre siste helgene i Juni. Vi stiller med barnesøm og annen søm, samt hjemmelagde go’saker fra Høvdingens hule. Vi ønsker å få med oss flere håndverkere fra Melhus området på laget, og søker derfor utstillere/selgere til markedet.

Optimalt ser vi for oss omlag 10 utstillere (salgsboder) pr helg pga den fysiske størrelsen på tomten vi skal ha markdet på. Dette vil gi god plass til hver bod! Vi stiller med telt, bankterminal (v behov) og muligens bord til markedet. Prisen pr helg er 500,- pr salgsbod (til å dekke markedsføringsutgifter mm). Kjenner du noen som lager unike og moderne ting som kunne tenke seg å være med på superteamet vårt? eller kanskje vil du prøve deg selv? Skriv en kommentar under dette innlegget, eller send oss en mail med bilder og kontaktinfo på SsSsS.LilleDesign@gmail.com.

Fantastiske Trønderbladet v/Solveig var på besøk hos oss for litt over en uke siden, resultatet ble en suveren midtsidereportasje som dere kan lese her. Hun var også supersnill og skrev noen velvalgte ord om sommermarkedet – vi gleder oss over masse trivelig respons fra lokalmiljøet, dette var kjempegøy! :)

3 kommentarer:

  1. Kan hende jeg får til å delta en av helgene. Fint med et marked i nærområdet så man slipper å reise land og strand med mulig lav/ingen fortjeneste :-) Varene mine ser du på nettadressen eller i eplabutikken. Ta gjerne kontakt på mail ang påmelding og info!

    SvarSlett
  2. Det der ser heleg ut! Skulle ønske eg kunne vere med, men det er nok litt langt vekk for meg... Beklager at eg ikkje har meldt frå før! Veldig koselig å bli spurt:)

    SvarSlett
  3. Ingen problem, selv om det hadde vært kjempekult å hatt deg med! :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails