fredag 16. mars 2012

Klippe, KlipPe, KlipPe… Nå skAl deT kliPPes, KliPP, Klipp!

 

DSC_0422

DSC_0423

DSC_0424

DSC_0428DSC_0426

DSC_0427

DSC_0425

DSC_0432

Ser dere noe som frister? Det gjør vi! Men ingen i huset bruker desverre body’er lengere *snufs* Jaja! Sjøla har skjært ut 104 bodyer som skal ferdigstilles før sommermarkedet i Juni (målet er 130, men vi venter på mer jentestoff). Det er viktig å ha ambisjonene på plass, selv om noe aner oss at april kommer til å bli en meget hektisk eksamensmåned. Derfor må alt være klappet å klart til alt som må syes etter 8ende Mai (siste eksamen for Sjøla). I tillegg til dette er målet mange lekebukser og andre godsaker til de nydelige barna som kommer til å kle seg i SsSsS’ sine kreasjoner fremover!

Bodyene syes av interlock og jersey i helt nydelige farger og motiver. FARGER er vell det som kjennetegner vår stil – fordi vi er veldig opptatt av at barn skal kunne kle seg i mange nydelige FARGER (ikke nødvendigvis som små voksne). Dette innebærer at flere av bodyene er i såkalt unisex stoff, nydelige farger som hverken klassifiseres som “jente” eller “guttefarger” – men som passer alle småbarn. Etterhvert som bodyene blir ferdigstilt legges de ut på shopblog’en dersom noen skulle ønske å kjøpe over nett.

Fredag i forrigje uke var Trønderbladet på besøk hos oss, mange spørsmål ble stilt og bilder ble tatt. Vi gleder oss masse til å se reportasjen som kommer de nærmeste ukene, kanskje allerde imorgen :) Vi håper å få rekrutert noen flotte håndverkere fra distriktet vårt til markedet slik at det blir yrende liv på Lillevolden i Juni. Vi oppfordrer alle til å stikke en tur innom oss – det blir råspennende!

4 kommentarer:

 1. Kor får dokk tak i alt det kule stoffet?? Sååå my fint :)

  SvarSlett
 2. Mye av stoffet vårt er bestilt fra CeTho, en butikk som holder på å avvikle. Sydilla er en annen suuuper butikk, med flotte stoffer og bra service!

  SvarSlett
 3. E jo stadig innom der for å sjå, men så kule stoffa har æ itj sjett! Trur æ må åpne øyan litt mer.. hehe:) Dokk lage forresten fantastisk my fine klær! Virkelig inspirerende :)

  SvarSlett
 4. Tuuusen takk for det :) Mange av stoffene har gått ut av produksjon, trur æ, men søk på JNY Design så burde du få opp nåkka av det :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails