onsdag 15. februar 2012

DeT BobLer Over aV iDeer…

 

Liam - The Woodland Fox - Full Size - Made to Order

Gwendolyn Gingham - Woodland Spring Bunny - Ready to Ship

Clover - Woodland Spring Bunny - Made to order

Lovers - Bon Bon and Belchick - tweed woodland squirrels in love - Made to order - Back by Popular Demand

http://www.etsy.com/shop/sleepyking?ref=seller_info

En av bakdelene med å være kreativ er at det hele tiden bobler av ideer inne i hodet ditt. Dersom en tar en liten inspirasjonsrunde rundt omkring på Web’en kan en faktisk nå ett punkt der en koker over av ideer og til slutt bare flater ut – alt man skal lage og pusle med, hva man skal gjøre først… Det er helt håpløst å systematisere tankene slik at man faktisk kommer på den tingen man skulle lage når man får mulighet til å lage det *pjuh*

Sjøla har en stor plan om å få sydd litt kosedyr til markedet (hvis hun klarer å gjemme de unna ungene, vell og merke). Litt Etsy inspirasjon er herved på plass – men kosedyrene må stille seg i kø etter lekebukser, Rikkeskjørt, bodyer, knytebukser, dukker, tøfler… Listen er uendelig! Hvis alt blir produsert frem til marked lukter det suksess lang vei!

I disse dager må Sjølas kreative hjernehalvdel tvinges ned på jorda igjen og da er finans-, mikro og statistikkoppgaver de beste til å utføre den jobben. For ingenting er mer jordnært enn at man prakkes litt med skolearbeidet – det er rimelig virkelig!

Ha en strålende torsdag alle sammen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails