onsdag 19. oktober 2011

FamiLie UkE <3

 

DSC_0381

DSC_0382DSC_0384

DSC_0386DSC_0383

DSC_0387DSC_0388

DSC_0389

HoiHoiHoi, for en uke! Til alle våre faste lesere; beklager så mye for at vi ikke har fått gitt lyd på en uke, men noen ganger tar livet overhånd – Heldigvis ;) Vi har hatt besøk fra det fjerne nord og ikke minst har det vært full rulle på møtefronten. For småbarnsfamilier med både barnehage- og skolebarn består høsten stort sett av foreldremøter, avslutninger her, oppstarter der – og slik ruller livet frem til juleferien. I tillegg til at familielivet har krevd sitt, har vi feiret mellomste S sin bursdag både på Lørdag og på Søndag.

Søndag feiret S sin 7 års dag sammen med guttene i klassen. I utgangspunktet hadde Sjøla planlagt fotballfest, med kaker, cupkakes, matchende duker, servietter og fat. Det ble en fotballkake (som Høvdingen laget på fri fantasi), men resten uteble. Noe som var like greit – vi er ikke så god på å matche det perfekte til enhver tid ;)

Den store suksessen kom helt uplanlagt mens Sjøla ryddet sammen togbanen til ungene før festen skulle starte. Togbanen kunne jo legges på bordet – kanskje guttene ville leke med den mens de spiste kake?! Og jommen sa vi smør, vi har aldri før vært vitne til at 7 7åringer har sittet i ro i nesten 20 minutter! De lekte med togene, fotballspillerne og resten av plastikklekene som ble brukt til borddekorasjon. De syntes det var det kuleste bursdagsbordet de noen gang hadde sett!! Innertier!

Ha en flott uke, alle sammen ;)

1 kommentar:

  1. Åh! Så herlig det ser ut! Skulle nesten ønske jeg var 7 år igjen og ble invitert i bursdag!!

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails