onsdag 14. september 2011

SkAp PlaSs!

 

DSC_0025

DSC_0022DSC_0024

DSC_0027DSC_0028

Ferdig med skap prosjektet – Hurra!

Vi kom i mål med skapet og må si oss rimelig fornøyd. Skapinndelingen fungerer også utmerket, med at minste S deler skap med Sjøla. På toppen av skapet ruver to store kasser med luer, vanter, lugger og sjerf. Vi håper at vi ennå kan vente med å ta de i bruk.

Tavlen er hjemmesnekret av høvdingen, og er ett ypperlig redkap for å holde kontroll på Familien AS. Nå gjenstår å male hundre prosjekter til, men vi kan oss fornøyd med der vi er nå – dette duger til vinteren. Skapet, som engang gjorde sitt for å holde orden på ansatte ved St.Olavs Hospital, for senere studenter på KROT, har nå kommet til sitt absolutt rette element her hos familien S. Hjertelig velkommen skal du være!

6 kommentarer:

 1. Hehe kult! Jeg vurderer sterkt å lakkere mine skap selv, men er fryktelig usikker! Her går det mye i turkis, grønt, oransje og gult, og siden de skal stå i en litt liten gang hadde det vært sprekt med en farge på de :)

  SvarSlett
 2. Herlig:) Familien din høres ut som min for noen år siden, nå er to av fem flyttet ut, og ting har roet seg;)

  Kjempefine skap! Jeg legger meg til som følger hos deg, dette må jeg jo følge med på:)

  SvarSlett
 3. ...fantastisk!
  Kult og sprelsk fargekombinasjon!

  - digger -

  SvarSlett
 4. Kjempetøffe skap som spriter opp rommet :-) Hva har du lakkert med? (Type maling...eller spray?) :) Blir følger hos deg!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for det :) Dette skapet var litt av en jobb, jeg startet men høvdingen måtte fullføre jobben (som vanlig?). Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet - ikke minst siden skapet er flittig brukt av hele familien! Planen din høres sprek og tøff ut - absolutt noe som bør iverksettes :)

  SvarSlett
 6. Så snille dere er og kjempekult med nye følgere :) Jeg må innrømme at jeg ser frem til at ungene blir litt mer selvstendig (men det er vell alle småbarnsforeldres drøm..?)

  Skapet er lakkert med superbillig spraymaling fra Biltema, gikk ca 3 flasker gult, 3 sølv og en hvit. Husk å puss godt først, så sitter sprayen MYE bedre :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails