tirsdag 16. august 2011

HuRRa – vi Er uTe av SomMerDvalen!

 

DSC_0020

DSC_0047

DSC_0082DSC_0083

DSC_0101

DSC_0274

DSC_0346

DSC_0416

Naturen går i dvale på vinteren, men det har nå vist seg at S’ene går i bloggdvale på sommeren *Haha*. Mye har skjedd i løpet av sommermånedene og det har vært lite tid til overs til både sying og blogging. Men tiden føles vellbrukt og nå står vi klar for en ny høst full av nye starter. Vi har nå to flotte skolebarn som starter på ny skole, en liten gutt som fortsetter i verdens beste barnehage og to foreldre som satser alle kluter på utdanning – vi går en spennende tid i møte!

Sommeren har vært hektisk, men fantastisk. Vi har hatt besøk i fra fjern og nær, syvenninner og andre venninner, familie og slekt – Feriegjestfesten har vart gjennom hele sommeren, i god S’tradisjon! Vi har feiret mange seirer og dager denne sommeren – blant annet fikk Høvdingen frokostkalas på bursdagen sin. Vi har bakt og malt, snekret og bakt litt til, lest til eksamener og bakt enda mer.. det har vært en evigvarende kalorifest (noe som virkelig merkes!) med høy vaniljekremføring!

Høydepunktene har vært mange; teltovernatting, hytteturer, sykkelturer, strandturer, bilturer – vi har nesten ikke sløst med noe av det relativt lille solskinnet vi har hatt! Vi har fått oss lekestue (nok ett oppussingsprosjekt!), tømt kjeller og loft, fått TV stuen (nesten) ferdig og fullført endel prosjekter som har ligget på vent. Ikke minst – vi har blitt en familie på syv! To flotte små kaninunger har flyttet til gards som vi håper vil trives godt hos oss elleville 5.

Fremover vil det komme masse bilder av de prosjektene vi har fått fullført – gled dere, vi gleder oss ihvertfall til å dele bildene med dere i blogglandia. Hvem vet – kanskje klarer vi å så ett lite inspirasjonsfrø der ute? ;)

4 kommentarer:

 1. Gleder meg allerede til nye innlegg på bloggen!!
  Og plutselig får dere besøk igjen :)

  SvarSlett
 2. Jaaaaaaaaa :) Og som du ser er kaken din ett av sommeren høydepunkter!! ;)

  SvarSlett
 3. Kanskje vi må kjøre reprise på den kaka snart? Men da dropper vi vaniljekremen tenker jeg :)

  SvarSlett
 4. Hørtes ut som en suuuuuperplan! :)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails