mandag 6. juni 2011

SomMeR ProSjekt # En MilLion 1000 og 40

 

DSC_0480

DSC_0479DSC_0475

DSC_0487

Juhuuu – dere vil ikke tro hvor mye som skal pusses, males, trekkes om og tapetseres i løpet av korte sommeruker, vi begynner å lure på om vi virkelig er riktig vell bevart…? To ting har Høvdingen fått fikset, så vi er kommet litt igang. Det dråpeformede speilet vi har arvet har fått byttet ut selvet glasset – det ble kjempe lekkert!

Den gule lampen er også ett arvestykke som høvdingen prøver å få fikset (det meste er byttet ut og nå viser det seg at det er bryteren som kanskje er litt f****d). Den gjør seg ganske så flott i vår grå/gule gang – men dersom den ikke fungerer er det liten vits å ha den fremme *please, la det bli lys*

Kommoden har vi funnet på finn.no, og skal få seg både maling og tapet i sommer. Sjøla har ikke helt slått seg til ro med hvilke farger som skal brukes på kommoden, men begynner å ane en retning *spennende* Sommerskoene er funnet frem og skal brukes flittig om det gjenstår noe fritid etter all møbeloppussing, time will show! Det blir værtfall en spennende interiørsommer – iiiiiha!

2 kommentarer:

  1. Det der må være de kuleste skoene jeg har sett noen gang!!! FLOTTE!!!

    SvarSlett
  2. Tusen takk - bare vent til du kommer oppover, da får du ta ett raid i skoskapet mitt, mye flott fra utlandet dær! :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails