tirsdag 10. mai 2011

PingVinN DresSeN

 

DSC_0508

DSC_0506

DSC_0507

DSC_0510

For det første må vi bare beklage de dårlige bildene av prins vilikke som ikke vil posere, her på morgenkvisten er han mest opptatt av å stikke av med brødskiven i den ene hånden og rosinboksen i den andre. Litt mye lys inn på stua og en mamma som sier “stå i ro” til enhver tid kan jo gå hvilken som helst to åring på nervene.

Prins Vilikke skulle posere med sin nye fleecedress som han var meget takknemlig for, og ikke minst begeistret for! Settet er sydd i vanlig polarfleece (den orange delen) og mikrofleece (pingvinene). Settet er supert for bruk til vår/høst her i barteland. Med lange armer, lomme og alvehette er mini velutstyrt for en hektisk dag i barnehagen. Posebuksen er en fantastisk modell med orange linning, samt stikk i livet og i bena. Den har en god lengde som gjør at den kan brukes som joggebukse når S strekker seg i været. Settet er sydd i størrelse 92, men kan nok brukes til en tråring også (S er nokså spe forutenom “verandaen” (magen) som buler en smule).

Dagen har vært nokså hard for junior som kom hjem med inntakt fleecedress, men opprevet ullbody fra barnehagen. Han har rullet rundt i sandkassen i hele dag, og ville bare ha “nokken”, krona og bursdagssang når han kom hjem. “A touch of too much” er vell noe som kan beskrive minis dag, og noe som kan beskrive pingvindressen. Sjøla har bestemt seg for å sy en til dress som matcher, slik at hode ikke surrer rundt av alle pingvinene ;)

3 kommentarer:

  1. Første gang tror jeg at jeg er blitt sjalu på en 2-åring.. Jeg vil også ha en sånn!!

    SvarSlett
  2. Wow! Så stilig sett!! Tror jeg kjenner ei som hadde likt å springe rundt i et sånt sett til høsten :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk Kristin og Ingvild, dere er så sniiiiille :) Jeg er usikker på hvem som hadde vært søtest (eller mest komisk) av M eller Ingvild. Kristin: sy ett sett til M, så skal jeg fikse til Ingvild så ser vi hvem som går av med seieren som årets pingvin :) :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails