søndag 8. mai 2011

KonFirMasJonstiD

 

DSC_0399

DSC_0395DSC_0396DSC_0397

DSC_0400

DSC_0401DSC_0405

DSC_0402

DSC_0403

Og hva i all verden skal man gi i gave? Konfirmantene ønsker seg penger, så den saken er jo egentlig grei. Men så er spørsmålet hvor mange lapper man kan/har råd til å gi…? Etter mye frem og tilbake kom vi endelig frem til en løsning, en mellomstor lapp og en (egentlig to) hjemmesydde gaver.

Konfirmanten, kusine K, er en sprek, turkis jente som reiser på rundt på håndballturneringer. Hun trengte noe anvendelig. En turkis toalettmappe med prikker på, litt fløyelsbånd, en sommerfugl fra en gammel pyntelenke – og vips: på en liten time ble det tryllet frem en søt sak til søte K. Toalettmappen er guiltet på frihånd, noe sjøla sjelden gjør, men litt tålmodighet fører som regel frem (har man visstnok funnet ut).

Etter inspirasjon fra kjære venninne og systøttekontakt Mayaya ble ett Blafrekort laget og sydd. Tålmodige, turkise sting ble tryllet frem på blafrepapiret som inneholdt ett av Sjølas favorittdikt av Hans Olav Mørk “Våg å være”, med klemmer og hilsninger til konfirmanten. I Sminkepungen ventet som sagt en mellomstor lapp og en CupCake ring fra S’ene. Vell overstått konfirmasjon, K – og lykke til videre i livet.

2 kommentarer:

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails