tirsdag 17. mai 2011

17enDe mAi i ØysaND buNad <3

 

DSC_0655

DSC_0657

DSC_0646

DSC_0668DSC_0669

DSC_0677DSC_0680

DSC_0687DSC_0688

DSC_0689DSC_0686

Hurra for 17ende mai og vell overstått, masse gratulasjoner sendes til alle i vårt langstrakte land! Vi fikk ikke tatt bilde av noe festemt bord i år, da Sjøla leste til eksamen mellom slagene og Høvdingen var hesblesende opptatt med matlaging til 10 mann. Meeen – bilder fra dagen ble tatt av minstegutt i hans nye “Øysandbunad”.

Dagen ble feiret hjemme på gården og på grendahuset – det er vist slik det er å bo på landet *hahaha* Minste S og Sjøla møtte festkledd opp i SsSsS draktene og fikk vistnok markert seg i løpet av dagen. Både veolursettet til minsten og mammas kjole var hete temaer på grendahuset. Mini ble omdøpt til jente og vi er usikker om det er velouren eller lengden på håret som gjør det…?

Vi har hatt en flott dag med feiring, masse besøk og litt eksamenslesing. Minste S venter i spenning på at Dadda og Brore skal komme hjem i morgen – det er nesten større enn 17ende Mai, både for lillemann og for oss voksne *jiiiiiiiiiiippi* <3

2 kommentarer:

  1. for en knallfin kjole du har på deg!! regner med også den er hjemmesnekra, likedan som lille s sin kule dress :)

    øysand ja..da bor vi bare 1 time unna hverandre..og det er jo ingenting for oss som bor "på landet" ;)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Gunnhild :)) Kjolen er hjemmesnekret ja :) Den er sydd i anledning en av mine nærmeste venninnes begravelse for ett års tid siden, høres kanskje litt snålt ut, men jeg bruker den så mye som mulig - føler at jeg har henne med meg når jeg trenger henne :)

    En time unna - det er jo bare en svipptur! :) Vår dør er åpen dersom du skulle føle for å møte en medblogger :) :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails