onsdag 5. januar 2011

Tv STuE/BiBLIoTEk

Følg med, følg med - her er rommet som skal bli TVstue og bibliotek når vi er ferdige. Vi har satt ett nytt mål om å bli ferdig med byggetrinn 1 til påske, og håper det skal holde. Om vi er ferdige med interiøret vet vi ikke, tiden vil vise hvor mye fritid vi får til å sysle med dette.

TVstuen var engang endel av kjøkkenet, men nå har vi slått ned en vegg og satt opp en annen. Derfor blir den ganske godt avskjermet fra resten av huset. Her skal vi kose oss med ungene og barne TV, lese gode bøker (pensum?) og finne inspirasjon til så mangt. Den foreløpige planen er at det skal bygges nisjer i veggen til bøker og stæsj, og at denne veggen som vil bli kledd i sponplater skal malen med sølv metallic bengalack. I utgangspunktet er Sjøla litt skeptisk til bengalack på en så stor vegg, men Høvdingen har forsikret henne om at dette skal bli bra. Lakken skap sprayes på med malingssprøyte, men Sjøla er litt nervøs fordi bengalacken er kjent for å lage litt skjolder hvis man ikke er supernøye. Hvis noen har tips om påføring, så skriv gjerne noen ord til oss.

Rommet blir ett oppholdsrom for hele familien, og vi skal tilbringe mange koselige stunder her. Det er veldig kjekt at ungene kan se barneTV mens vi voksne slapper av i godstolene *håpe håpe* Vi har merket hvor kjekt ungene syntes det er å ha ett stort rom de kan være for seg selv med vennene sine, mens vi voksne sitter på stua. Vi skal prøve å få det mest mulig barnevennlig slik at mini kan være der med storungene uten at vi trenger å hoppe nervøst utav soffan hver gang han er ute av syne i ett øyeblikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails