tirsdag 4. januar 2011

OmE P tiL miNStE S


Her tråkles det foran symaskinen for å komme ajur med barnas ønskeliste (og ikke minst behovsliste). Vi kaller det "Worklogs", men ungene kaller det for ønskeliste. Siden mini er for liten til å ønske seg noe selv, men til stadighet ruller rundt i søsknenes hjemmesydde klær er det helt tydelig at lillegutt også må prioriteres. Ungene kaller lekedressen OmePiece og holder ett nitid øye på antall og farger hos hverandre. Denne ganger var det minsten som fikk tilslag på ny lekedress til barnehagen.

Bildene er nok ikke utav de bedre, gutten drar i barnehagen før solen kommer opp (før 10.00) og kommer hjem etter mørket har brutt frem (etter 14.00). Bruk av blitz er ikke optimalt, men skal man ha ett bilde av lillegutt i hverdagen må dette til i mørketia som fortsatt rår i barteland. I tillegg står han ALDRI i ro, som også er en liten utfordring når lyset ikke strekker til.

Lekedressen, som er i grå isoli med limegrønne detaljer (ribb som lar han bruke dressen minst ett år til, heklet blomst på ryggen og limegrønn øgle som pynt) vakte står oppsikt i barnehagen i dag. Når mini ble hentet av Høvdingen skrøt barnehagetante M veldig av dressen og kunne fortelle han at Simon hadde musset på øglen i hele dag. I tillegg hadde lille W diskutert med voksen A hvorvidt pynten var en ugle eller en øgle. A sa at det var en øgle, mens W svarte "nej, ikke ugle!" Tilslutt kom W fram til at det var en frosk! Herlig at en lekedress kan lage så mye gøy for de andre i barnehagen også :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails