lørdag 1. januar 2011

NyTTårSkJolEN & GodT nYTT åR


Godt nytt 2011 til alle våre kjente - måtte alle få ett flott og begivenhetsrikt år i året som kommer! Vi ser frem til en flott tid og til ett år som forhåpentligvis vil bringe med seg flere gode ting og mindre tunge tider enn det året som har vært. Vi håper vi får masse tid til barna, blir ferdig med huset og får kommet oss på rett spor både med studier og jobb.

Kvelden før 2011 inntok oss raste Sjøla gjennom klærne til eldsta for å se hva hun kunne ha på seg nyttårsaftenen, men alle finkjolene hennes var til vask *kremt* Guttene hadde funnet ut hva de skulle ha på seg, mens Prinsesse Vilikke var ikke like rask i svingene. Hun har brukt en ny kjole hver dag i jula og romjula - og vi har ikke vært superaktiv på klesvaskingen denne uken - dermed måtte noe syes, det var den enkleste løsningen *hahahaha*

En kjole med hette og raglan ermer i deilig fleece kom til kvelden før kvelden, med deilig fleecebukse til. Tuppa har selvsagt valgt ut stoff selv og mønsteret er selvlaget - hun var storfornøyd og har svinset rundt i kjolen fra i går ettermiddag. Nå er det snart blitt til en fleecekolleksjon til storesøster - hun telte stolt 3 kjoler i går! Og nye står visst på ønskelisten... og hun stiller velvillig opp *kremt* til fotografering, bare Nintendoen følger med på bildene.

2 kommentarer:

  1. Oj så tøff den var!! Må nok kaste meg rundt å få laget kjoler til mine jenter også!! Takk for inspirasjonen!

    SvarSlett
  2. Så bra at du likte den Tonje Sara, og takk for inspirasjon fra deg også :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails