lørdag 1. januar 2011

IkEA + BriO = SaNT
Ikea har en super leketogsett av tre, nesten identisk med Brio sitt, bare MYE rimeligere. Minste S var så heldig at han fikk ett togsett med ekstra tog fra Mommo og Moffa til jul. Det syntes han var kjempegøy, spesielt når pappa og søsknene hans vil bygge sammen med han. Han sitter selv og pusler lenge med togene, og av og til går det tomt for brikker å bygge med.

Høvdingen var lur og fant fram det gamle Brio settet han og Bror B hadde når de var små, og gjett hva? De passet, hvertfall det meste. Nå fikk banen ennå mer godsaker som togstasjon og rasteplass, i tillegg til noen gamle sesam stasjon tog. Og ungene koser seg sammen med togene! Får Høvdingen ett ledig øyeblikk ligger han å ruller med lille S på gulvet og bygger masse togbane.

2 kommentarer:

  1. For en herlig blogg dere har! Ønsker dere et riktig godt nytt år! ;-)

    SvarSlett
  2. Så flott at du syntes det, nå blir vi skikkelig gla (ungene roper HURRA)! Når man er så heldig som våre to eldste og har dobbelt opp med familie på hver side (en mammafamilie og en pappafamilie) og i ulike deler av landet er det gøy for alle å følge med på hva barna gjør hos Pappa og hva vi gjør sammen. Ungene elsker bloggen og er skikkelig kry når de får vise den frem til andre. Minstemann elsker også bloggen for da kan han se bilder av Dadda og Bror når de er hjemme hos mammaen sin.

    Takk for de gode ønskene, vi ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails