onsdag 19. januar 2011

gUL, bLå, gRøNN… eLLeR?

Prinsessen har befalt, ja det har hun. Hun er jo en morsom liten dame, med ganske mange meninger om så mangt. Når Høvdingen overrakk det nye rommet (som ennå ikke er helt i boks), nesten med offisiell nøkkel og rød løper sonderte hun terrenget en liten stund, og var nokså imponert over sengen Pappa hadde bygget til henne. Skapet derimot – var hun ikke så imponert over. Det var litt kjedelig, var adjektivet som ble brukt. Og Sjøla kunne ikke ha vært mer enig i det. Det skal selvsagt bli noe fancy’e retro greier på skapet – men hvor fancy er vi usikker på. Her er hva vi ser for oss – litt veiledning og tips om hva som kan funke tar vi imot med åpne armer <3

ASPELUND Garderobeskap med 2 dører hvit Bredde: 91 cm Dybde: 54 cm Høyde: 190 cm

Utgangspunktet for skapet er ett ordinært Aspelund garderobeskap fra IKEA. Skapet er en smule kjedeligt – men har absolutt stort forbedringspotensialet. Vi ser for oss å male stammen gul (signalgul) eller en type grønn som kan fungere med tapeten til Sunniva. Turskis er vell kanskje litt oppbrukt, så vi må gå med noe fresht for å få litt liv i rommet. Retro er nøkkelordet, og skal man ha retrotapet – tar man en tur innom retrovilla *drømme*. En dansk nettbutikk for helfrelske retroavhengige mennesker som elsker glade farger – anbefales!

Det skal innrømmes at tapetene ser rimelig kaotiske ut når de stilles på rekke og rad, og ikke helt fargekoordinert heller. Spørsmålet er jo hvilken tapet som passer til denne tapeten Sunniva har på rommet sitt fra før av (veggen bak senga). Hmm – usikkerheten brer seg i de tusen (elles i noens) hjem. Hva skal man finne på? Hun har allerede ønsket seg turkis/lilla blomster wallstickers på veggen og mere, så kanskje den siste ville ha vært noe? Men vi syntes egentlig at den blå (bilde 3) var supernice, med signalgul eller knæsj grønn stamme. Huff – alle forslag mottaes med en stoooor takk!


2 kommentarer:

  1. Tar av meg hatten for den fantastiske familien deres, som står på sånn for andre! Beundringsverdig!! :-)
    Når dte gjelder tapeten tror jeg nesten ikke det går an å ta feil her. Min personlige favoritt sammen med den bestående tapetveggen er den gule øverst i midten, med knallgul stamme. Men den dere liker best er kjempefin! Som sagt, jeg tror ikke det blir feil, uansett . Masse lykke til videre!! :-) Klem, Turid

    SvarSlett
  2. Heisann Turid, vi takker og bukker for gode ord og minner om kardemommebyloven: man skal oppføre seg mot andre slik man vil at andre skal oppføre seg mot seg selv... og ellers være snill og grei...? :)

    Vi er nok enig med deg i forhold til tapeten (den gule) og heller mer og mer i den retningen nå - det gjelder bare å få prinsessen med på laget ;) Tusen takk igjen for snille ord :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails