mandag 3. januar 2011

AukSjOn - sÅ GøY!
Butikken vår er vell ikke helt det man kaller en vanlig familiebedrift. Vi sysler og pysler sammen med smårollingene våre og det er det som er så gøy! Vi er en veldig kreativ familie og merker at det er kreativiteten som lettest samler oss og gjør det morro å være sammen. Sjøla designer, syr og lager smykker med eldsta, Høvdingen og mellomste S fikser opp møbler og pysler med slikt, mens lille S stort sett er med ved hver anledning han får lov til å tegne - spesielt liker han å tegne måne, traktor og kråker.

Vi selger litt pø om pø, alt eller hvor gøy og hvor mye fritid hver enkelt har til å lage noe som ikke skal brukes av oss selv. Ungene vil jo helst beholde alt selv, men lyser opp hver gang noen har kjøpt ett bilde, en ring eller en kjole. Fritid er ikke noe vi har mye av for tiden, spesielt siden det meste av søm går til ungene her i huset. I 2011 skal sjøla sy det meste av klær til ungene selv, men håper at hun også kan glede noen andre sine barn.

I januar sitter de fleste butikker inne med ett lite overskuddslager, det gjør vi også, selv om det er lite. Siden vi liker å gjøre ting litt annerledes her i huset har vi bestemt oss for å holde Januar Auksjon, ikke Januar salg, slik andre gjør. Dette betyr at dere der ute kan stikke av med noen go'biter til en meget lav pris denne måneden. Annenhver dag starter vi og avslutter en ny auksjon på på FB side. Auksjonen finner dere her - ta en tur innom - vi starter i dag med SsSsSmekkene våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails