tirsdag 7. desember 2010

PakkE fRa RiiPs *JaAa*

Hurra, vi har endelig fått pakke fra Riips, vår fantastiske "lokale" interiør butikk i Grimstad. Christine leverer nok engang utsøkt service, vi kunne godt ha handlet hos noen andre, men ingen klarer å matche henne, hverken i stil eller service. Hun har sendt oss den flotte Bartvember kalenderen fra Stine Sofies Stiftelse, sammen med tapet til voksen soverommet og utrolig flotte ting til Give Awayen vi kjører sammen med henne. Høvdingen plumpret ut med følgende når vi åpnet pakken og skjønte hva som var GA "Skal hun gi bort alt dette her?! Hun er jo gal". M.a.o - dere som ikke har meldt dere på ennå, hiv dere rundt, omså bare med ett lodd! En flott gave venter den heldige vinneren.

Stine Sofies Stiftelse er en stiftelse som jobber utelukkende med barns rettigheter, noe vi har stort fokus på i familien vår. De holder til i Grimstad og både Høvdingen og Sjøla kan skrive under på at de som jobber på stiftelsen, spesielt Bjørg, Richard og Ada, er fantastiske mennesker. Barna er det viktigste vi har - og dette er en organisasjon som setter søkelyset på hvor flott barn skal ha det, og hvor ille enkelte barn faktisk har det. Bartvember kalenderen er en flott og gøy måte å støtte stiftelsen på, denne kan dere få kjøpt på Riips i Grimstad. Familien S oppfordrer alle til å sjekke ut stiftelsen og ikke minst få med dere den nye holdningskampanjen deres "For barnas beste".

Så til noe litt mer lett fordøyelig - tapeten vår fra Cole&Son. Woods er hentet fra serien The Contemporary Two Collection. Cole&Son tapeter er noe av de mest profilerte vi har vært borti i senere tid, spesielt Vivienne Westwoods tapeter er skrevet mye om (ikke rart, de er flotte). Woods tapeten har vi siklet på hos Riips i over ett år før vi nå bestemte oss for å investere i den, den sklir rett inn i de nordiske omgivelsene på gården. Det skal bli gøy å få den opp på veggen, men først er den Sunnivas rom som står for tur :)

2 kommentarer:

  1. Stine Sofies stiftelse er virkelig en god sak å støtte. Det er utrolig viktig at noen tar vare på barnas rettigheter, helt fryktelig å tenke på hvir mange barn som har det vondt her i dette landet. *♥*

    SvarSlett
  2. Heisann Mie, ja du har rett, det er mange barn som lider i dette landet, og det er viktig at vi voksne lærer oss å si ifra hvis noe ikke stemmer. Vi har alle varslingsplikt - og må tørre å tenke det verste for barnas beste.

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails