søndag 12. desember 2010

KuNsTvArP


I går var vi på julemarkedet og helt tilfeldigvis plumpret vi over årets juleauksjon til inntekt for Kirkens Bymisjon. Her ble billedkunst fra annerkjente lokale kunstnere auksjoner bort. De som hadde donert kun var blant annet Erling Reitan, Helga Forodden og Jo Patrick Wessel. Vi stakk av med to fantastiske bilder, "Mr Green Wood" fra Helga Forodden og "Uten tittel" fra Jo Patrick Wessel, til en symbolsk sum.

Høvdingen og Sjøla er vell det man kan kalle middels interessert i kunst, og har alltid ønsket seg orginaler til å pryde veggene på Gården. Jubelstemningen var høy når vi fikk tilslag på disse to bildene - og enda høyere når Mommo og Moffa bestemte seg for å gi de til oss i julegave. I går fikk vi "Mr Green Wood" på veggen og ble sittende i timevis å beundre varpene våre. "Mr Green Wood" er akryl på lerret, mens "uten tittel" er spraylakk på kartong. Er de ikke flotte? Vi er helt forelsket *drømme*

Nå er peisen tent og Høvdingen er ute å måkker tonnevis med snø til Bestefar E med hans venninne C og Oldemor M kommer til middag. Snøen kan bare dale ned - for vi har nemlig flott kunst å kose oss med!

1 kommentar:

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails