onsdag 8. desember 2010

JUleGaveTiPS tiL "Den SOm hAr ALt"

Den store kakeboka - Sverre Sætre

Her kommer et innlegg forfattet av O STORE HØVDING!

Om noen er i tvil om hvilke kokebøker dere skal kjøpe til jul,har jeg noen GODE anbefalinger;

-Den store kakeboka av Sverre Sætre er en meget god anbefaling til dere som har lyst til å lage gode, "vanskelige" kaker. Denne boka forklarer meget godt, og passer like godt til nybegynneren som til den mere avanserte!

-Familiekokeboka av Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen er også ei bok for hele familien og alle som er glade i å lage mat. Her får du innføringer og "kokketips" som er veldig kjekke!

-Norsk husmannskost av Tom Victor Gausdal. Jeg er for tiden en stor tilhenger av Tom Victor, rett og slett fordi han er en utrolig dyktig kokk, og han har en god evne til å lære bort sine kunster. I tillegg har jeg alltid vært både interessert i og glad i husmannskost. "-Back to the roots!"

Da her dere fått 3 gode anbefalinger på kokebøker fra HØVDINGEN!
(som også ønsker seg disse bøkene...)

3 kommentarer:

 1. Julegavetips til dem som har alt er alltid like velkommet :-)
  Takk :-)
  ha en fin førjulstid :-)

  SvarSlett
 2. Hmmm..det beste å gi til noen som har alt, er vel å gi de noe å ha det i? ;D -men kokebøker får man jo ikke nok av heller, det er sant ;) *♥*

  SvarSlett
 3. Høvdingen takker og bukker - bøkene er helt fantastiske og er absolutt verdt investeringen. Nå skal det også sies at Høvdingen er kokk - han ønsker seg alltid nye kokebøker ;)

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails