søndag 21. november 2010

StOFF stoPP!


Øøøøh... Vi har litt stoff, kan man si! Dette lageret skal etterhvert forvandles til masse deilige, myke klær til stor og liten her i huset og i andre hus. Tanken på masse hjemmesydde gaver i år forduftet raskt når vi nærmet oss november uten at syrommet var klart, men men! Det blir vell jul til neste år også, ikke sant? Vi får satse på det - da skal vi begynne i August som vi har gjort i tidligere år. Vi får være glade om vi får ferdig julebrevet i år før julaften :)

Stoffene over er fantastiske velour, fleece, flanell, jersey, interlock, bomull, bomull strech m.m Åhhh... Det er vell egentlig bare å sette i gang. Men andre plikter kaller først og fremst, så får vi se hvordan tiden strekker til! Flere bilder kommer fortløpende - men til nå kan vi konkludere med at det er stoff stopp for øyeblikket!

3 kommentarer:

 1. WOW så masse fine stoffer du har:) Ja det er bare å hive seg rundt...... men de er også veeeldig fine å bare se på:)

  SvarSlett
 2. Takk, Sara!! Trodde jeg var gal etter å samle på stoff, men nå føler jeg meg veldig normal og tror kanskje jeg må ta meg en tur på stoff og stil i morgen :)
  Så deilig å ha fått syrommet i orden! Men hvor mange timer har døgnet ditt egentlig?? :)

  SvarSlett
 3. Så bra at det er flere enn meg som har stoff dilla! :) Ellen, hils Fanny (butikksjefen) om du ser henne stralse forbi ;) Døgnet mitt har altfor få timer... skulle ha vært 15 timer lenger :))

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails