fredag 26. november 2010

S & S JuleGavElisTE 2010

Vi ønsker oss så mangt - hele tiden dumper vi over ting som varmer i hjertet, derfor har vi en egen label som heter ønskeliste. Her ønsker vi oss ting gjennom hele året og det er litt lurt - folk vet alltid hva som kan kjøpes eller lages til S'ene uansett tid på året. Nå har NiB utfordret oss til å skrive en liten julegaveliste, så vi skal forsøke å snevre det ned til 12 punkt for både Sjøla og Høvdingen. Disse 12 punktene vil være ting vi VIRKELIG ønsker oss, men vi kan jo røpe en liten hemmelighet; når alt kommer til alt syntes familien S at hjemmelagede pakker er de aller fineste. Lets Go, alt står i random rekkeføle (forutenom barna selvsagt):


1. Glade, friske, trygge og morsomme barn


Høvdingen trenger desperat en ordentlig dykksag


Med -16 i november og spådommer om kaldere vær er dette absolutt ett must

Topaz

Vi trenger omlag 8-10 panelovner med barnesikring og tidsinnstillinger. På www.panelovn.no kan man designe egne panelovner med bilde på!


5. Snekker

6. Gavekort på Interia (evt andre interiørbutikker)
Vi elsker interiør, opp og ned i mente - gavekort er alltid en smart gave å få.


7. Gavekort på IKEA
Ikea PS serien er fantastisk flott, og det er omlag 15 ting vi ønsker oss fra denne serien - m.a.o gavekort er tingen!

8. Wiik & Walsøe porselen
Vi er stolte samlere av W&W porselen og samler både på Alv servicet og Woodstock. Høvdingen har bestemt at vi må få ferdig Woodstock servicet før vi begir oss videre ut på alven.


9. Janome Coverpro med kantbåndsapparat
Dette er det eneste vi mangler (forutenom broderimaskin) for å gjøre maskinparken komplett! Ett sårt treng tilskudd som kan gjøre underverker for produksjonen til SsSsS


10. Penger
Penger til ferie, til Sjøla å ta førerkortet, til videre oppussing - u name it! Alle kroner er velkommen hos oss!


11. Kjeledress til både Sjøla og Høvdingen
Vi har funnet ut at vi burde prøve å være med aktivt ute med barna, spesielt med minsten. Når vi analyserer hvorfor vi ikke er mye ute på vinterstid ramler svaret i fanget på oss rimelig kjapt: Vi har ikke ordentlige klær til oss selv - så kjeledress burde holde i -16, right?
12. Ferie, ferie, ferie
På tide å treffe gode venner, familie og kolleger igjen. Vi ønsker oss til Grimstad og flotte Rica Hotel Grimstad med gode venner (og kanskje en sydag med jentene?), hjem til Honningsvåg og hytta og selvsagt hjem til Israel for å besøke familien *drømme* Kanskje vi må hive oss i bilen til sommeren? Blir litt drøyt å kjøre Trondheim - Grimstad - Nordkapp - Trondheim :(

Backupløsninger dersom en ikke har råd (men litt tid) eller overskudd til shopping i julestria (vi liker helst ikke å shoppe når det kryr av mennesker i butikker - det gjør det nå) vil også bli presentert i en egen liste her - disse kan vel kanskje deles med andre også? Bare husk å link til dette innlegget fra siden deres.
  1. Gavekort på dugnadsarbeid - Vi trenger hjelp!
  2. Gavekort på hushjelp og vask - det ønsker vell alle seg?
  3. Gavekort på barnevakt eller trilleturer med minsten - absolutt!
  4. Hjemmelaget syltetøy m.m *mmmm*
  5. Hjemmelaget julekort, julebrev eller julepynt
  6. Gavekort på kjøring inntil Sjøla også får lappen
  7. Gavekort på hjemmelaget middag
  8. Gavekort på en koselig kveld for voksne - med spill, litt ost og vin kanskje?
  9. Gavekort på studieteknikk hjelp - desperat!
  10. Gavekort på latterkramper, tid med venner og familie rundt i det langstrakte land - we miss u...
Barna skal selvsagt også få skrive en liste til jul som vi skal publisere - Største S'ene kommer hjem kommende onsdag med listene sine - og de vet helt sikkert hva lillebror ønsker seg også :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails