mandag 22. november 2010

JuLEstemNing!Vi begynner vell så smått å komme i julestemning på gården, men med å holde fokuset på familien og prøve å få litt eksamenslesning tid gjør det ikke enklere å komme i julestemning. Men plutselig kommer den i år også, som julekvelden på kjærringa! Vi må vell si at vi føler litt at vi burde ha lagt ut masse bilder av julepynt med mer slik andre interiørbloggere - men pynten er ikke oppe og ble heller ikke planlagt for mange måneder siden (dessverre).

Det som gjør julen til jul for oss er å ha barna samlet, lage julepynt og julegaver sammen og kose oss med pepperkakehus og godsaker. Neste uke, når barna er samlet igjen, blir det hemmelig juleverksted, kanskje (bare kanskje) legger vi ut noen bilder ;) I mellomtiden var Rikkemor på besøk hos oss i går og fikk laget masse englebokser som gavene skal legges i - takker og bukker!

Helgen som gikk var travel, men deilig, får oss voksne og miste S. Vi koste oss på bondens marked i byen - fikk hamstret tørka kjøtt og "Mellom Anna". Smultringene gikk ned på høykant hos de voksne, mens minsten heller ville ha ost fremfor smultring (han er en liten livsnyter). Julegavene ble vi ferdige med... nesten! Til neste år skal det bli hjemmesydde julegaver - ihvertfall til de minste. Men da må produksjonen begynne i August!

3 kommentarer:

  1. oj det så kalt ut,og julete;)
    så godt med varme smultringer i kulda!

    SvarSlett
  2. Ja - det var kaldt! minusgradene bare kryper lengre og lengre ned her på gradestokken vår :( Men koselig er det også - hadde vi bare hatt litt strøm og noe annet ett vedovn å fyre med hadde vi kanskje klart å holde varmen bedre også.
    Takk Mie - for hyggelig kommentar, du er sååååååååå koselig altså!

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails