fredag 8. oktober 2010

SøPPel eLlEr??

Vi er vell kanskje litt merkelig for noen, eller veldig miljøbevisst for andre. Hver gang høvdingen har levert søppel på fyllingene rundt omkring i bartebyen har han kommet hjem med en liten skatt. Forrigje gang kom han hjem med stuebordet vårt - ett solid og flott 50-tallsbord som skal males om. I dag kom han med ett gammelt konsollbord som skal få en flott plass på stuehjørnet! Vi er usikker på hvilken farge vi skal velge på disse!?

Vi er så heldige som har huset fult av lopper og arvegods - det meste skal redesignes, men først må selve huset komme i stand. Vi har også noen lopper vi skal beholde som de er - som den flotte trappestolen vi kapret på ett loppemarked for noen uker siden. Heldigvis har vi snublet over Kasparas flotte salgsblogg - og fott tilsendt 3 meter med autentisk retrotapet! Her skal det bli hvertfall bli endel interiør i blått *mmmMmMMm*

2 kommentarer:

 1. Veldig kul tapet! Og stol og bord!
  Jeg vil ha større hus og plass til flere ting ;)
  Håper alt står bra til med dere!!!!
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Joda, her går det bra! Masse eksamener på mor og far :/ Veldig deilig å ha stooooort hus å fylle - dette blir så bra til slutt når alle prosjektene er i boks :)

  KLEM FRA S'ENE

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails