fredag 29. oktober 2010

SmÅriipS!


For noen uker siden ramlet det inn en fantastisk pakke fra Christine på Riips i Grimstad, med Blafre sengetøy i voksen størrelse, Dear Deer knagger i sølv og en liten overraskelse som ungene kommer til å bli i ekstase av. I.o.m at vi er oppslukt av Blafre måtte Sjøla og Høvdingen også ha seg ett sengetøysett *litt barnslig, men læll* Nå ha alle guttene Robotsengetøy, mens Sjøla har blomster med røde elefanter og største S har gule bambi med grønne blomster på *hærlig*

De fantastiske Dear Deer knaggene har vi nå både i gull og sølv. Vi var rimelig sikker på at de var gått ut av produksjon før Christine la ut bildene på FB. Leverandøren har tatt steget videre og utvidet med "The Zoo" og en serie som heter Dear Animals i masse forskjellige farger og med mange morsomme dyr. Kanskje vi må bestille noen til ungenes rom også? eller rett og slett ønske oss til jul!

En annen morro sak for vår del, men kanskje litt trist for Christines del - var at vi gikk å siklet på Oslo lampen i ett helt år på Riips (om ikke mer) før Sjøla fikk den til bursdagen sin fra Høvdingen. Vår lampe er kjøpt på Interia, men Riips fører denne også i flere utgaver. Bokstavene i vinduskarmen (som skal bli hvit) er kjøpt på Kremmerhuset - vi syntes de er ganske flotte, samt at de faktisk står for noe - de er ikke random slik som mange andre velger bokstaver. Jeg lurer på om Christine har noe slikt også...?

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Vad roligt att du hittade in på min blogg och vill vara med i min tävling! Hoppas att du vill komma tillbaka...

    KRAMAR I MASSOR // OLIVIA ♥

    SvarSlett
  2. Takk for det Olivia, det vil jeg gjerne :)

    SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails