søndag 17. oktober 2010

FamiLIeHElgA - HeI hvOR dET GåR!
I helgen har det vært full rulle med familiefeiring og familiemiddager! Mellomste S har feiret dagen med smått og stort på lørdag, og vi har hatt stor middag i huset i dag. Gårsdagen var det full fart med kaker, brus og pizza. Ishokey kake sto på ønskelista, og ishokeykake ble det. Onkel Bjørn (eller Høvdingen, vi er ikke sikker) sitt gamle hokeyspill ble brukt som dekorasjon, noe som første til GREAT SUKSESS!

Begge oldemødrene til ungene var her, med bestefar, onkler og tanter og mer til. Vi manglet ett siste par oldeforeldre, men det viste seg litt vanskelig å fly de opp fra midtøsten til barteland på en liten vimsetur. Det har vært mye pakker til store og små - mellomste S (selve bursdagsbarnet) fikk utvidet bilparken sin ganske bra, største S fikk en hammer, sin egen ordentlige hammer, mens minste S fikk seg enda noen par gode ullsokker.

I dag har alle de nærmeste naboene vært innom sammen med oldemor på lammemiddag - nydelig lammestek stekt på lav varme fra i går kveld, sammen med hærlige rotgrønnsaker prydet bordet i dag. Delige restekaker i fra igår (ostekake og sjokoladekake) ble til dessert - nydelig! Det er ganske greit å bo sammen med en kokk ;) Sliten etter en begivenhetsfull helg sovnet minst S på sofaen med hodet godt plantet på dadda's blafrepute - nå håper vi bare at han sover godt i natt også *krysser fingrene*

2 kommentarer:

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails