tirsdag 19. oktober 2010

BrRrrRr... DeT er vINTeR!


Årets første vinterdag er her og Sjøla er helt i hundre *ikke av glede, nei* Plutselig lå det masse snø på plena og opp gjennom skogen i morges når vi våknet. Selv om Høvdingen er overbevisst om at sneen ikke kommer til å vare, mener Sjøla dette er en ganske god påminnelse om hva som er i vente. Dette MÅ gjøres denne uken: telle antall strikkabukser til minste S, finne frem alle vinterklærne til alle barna, dekke til veden som står ute på plenen uten presenning, rydde inn alt verktøyet som ligger strødd rundt omkring, dekke til hagemøblene, og ikke minst - få ned teltet så fort som mulig!

Heldigvis var det ikke bare stress denne morgenen - i går fikk Høvdingen opp hjorten vår på veggen. Det var fort hjort *hahaha* å få den opp, instruksjoner ble lest nøye og fulgt til punkt og prikke. I morges ønsket den oss god morgen mens den skuet over den snødekte gårdsplassen på Øysand. Trur vi har bodd for lenge på sørlandet, dette var slettes ikke behagelig *hrfp*

2 kommentarer:

 1. Oi da er det snø allerede? Her i Køben har trærne fortsatt grønne blader...

  Så hyggelig at du deltar i min give away :) Du hadde skrevet feil i linken til din blog men jeg fant deg og rettet det - så kan flere se dine fine vinterbilder mm. :)

  Ha en god vintersdag!

  SvarSlett
 2. Her er det snø :))

  Hvordan er livet i københavn?

  Det var en flott Giwe Away - hiv deg gjerne med du også på vår :)

  og ikke minst.. takk for at du rettet på bloggnavnet!

  Ha en flott helg!

  SvarSlett

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails