onsdag 8. september 2010

SjØlA hAr BurSDag *iHAaaA*

Pimpernel Ceramic Milk Carton - Medium

Förstora bilden
Produktbilde


Mens guttene styrer med kjøkkenet (Høvdingen og Bestefar E) og montere, skrur og bannes (den spesialbestilte benkeplaten var nemlig for kort!) ignorer Sjøla al liv og ståk i heimen og drømmer seg bort i vakkert interiør. Vi snublet over en nettbutikk forleden dag med masse gooodis; www.culturelabel.com har samlet alle museumsbutikkene (ihvertfall i England) på en nettside, og de har så mye flott design! og ikke minst - någenlunde levelige priser.

Og folkens, der er mange flotte interiørbutikker der ute på nettet, men mye er danske og svenske butikker! og det er jo denne hersens tollen man må gjennom, pluss ganske lang leveringstid. Så hvis noen har gode tips med norske, kule interiørbutikker på nett mottas alle tips med takk :)

Så for de av dere som har fått med seg at Sjøla har bursdag om en liten uke (f.d. 15.09.19XX) så er dette absolutt av stor verdi for dere som er på jakt etter bursdagsgave. Over finner dere nemlig mye av det som står på ønskelisten (pluss selvfølgelig Muuto stol og Oslo lampe ;)) Vi har gjort det enkelt for dere, klikk på linken så kommer dere rett på produktet. Da er det bare å trykk "kjøp" så er gaven i boks *håpe håpe* ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir kjempeglad dersom du har tid til å legge igjen ett lite spor...

Related Posts with Thumbnails